Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi meme pe net. Vaccinare de succes

Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi meme pe net. Vaccinare de succes

Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi meme în România. La asta s-a ajuns vineri, după ce şeful statului s-a prezentat pentru vaccinare la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila.

Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi meme în România. Asta s-a întâmplat la puţin timp după ce preşedinte s-a vaccinat vineri, 15 ianuarie 2021, împotriva Covid-19.

Prezenţa lui la Spitalul Militar Central a marcat simbolic startul celei de-a doua etape de vaccinare contra Covid-19. A doua etapă de vaccinare vizează populaţia cu grad ridicat de risc şi lucrătorii cu activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi meme

În momentul în care a fost vaccinat, preşedintele a arătat că are braţe bine dezvoltate. Pornind de la acest aspect, internauţii s-au întrecut în glume, meme şi remarci pe reţelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„De aia s-a vaccinat mai târziu, să apuce să meargă la sală puțin”, a fost unul dintre comentarii. Altfel, o româncă, din câte se pare simpatizantă a lui Klaus Iohannis a exclamat: „My President!”

Meme cu muşchii lui Iohannis. Brand de ţară

muschii lui iohannis

Vaccinarea lui Iohannis şi muşchii preşedintelui puse în legătură cu ziua naşterii poetului Mihai Eminescu.

„Vorba lu' Anca, în sfârșit avem brand de țară”, a fost o altă remarcă postată pe Facebook. „Nu mai râdeți, bei. Cred că herr prezidente îi poate lua fața oricărui președinte din UE și din afară la capitolul fit.

De emoție, eu mi-am scos și ganterele din debara”, punctat un alt român care s-a simţit foarte inspirat după ce a văzut muşchii lui Iohannis.

„Hai, că e coadă la sală şi la steroizi de azi”, a fost o altă observaţie. „PUTEREA MUŞCHILOR. Eheee, acu-i acu.

Ia să vedem cum vor reuşi românaşii noştri să facă faţă noilor pretenţii. Domnul Preşedinte a ridicat grav standardele după vaccinul de azi.

Unde dai şi unde crapă. După această imagine, în loc să fie luate cu asalt centrele de vaccinare, sigur, încasările sălilor de fitness vor exploda. Hai să fim sănătoşi. Şi sportul poate învinge virusul”, a fost un alt comentariu.

Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi pentru Godină

Celebrul poliţist Marian Godină a comentat la rândul său muşchii lui Iohannis. „Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește”, a spus acesta

„Avem un bărbat bine preşedinte, orice ar zice răutăcioşii, mai ales că vine după Băsescu”, a observat o doamnă. „Nu prea înţelegeam unde baţi, dar acum am văzut şi eu imaginile. La aproape 62 stă foarte bine”, a venit răspunsul.

„Te referi la preşedinte, nu? Sincer, arată bine omul la vârsta pe care o are. Cu brandul ăla i-a dat perversa lu’ Dragnea”,  a remarcat un internaut mai mucalit.

Glume cu muşchii lui Iohannis. Care vaccin?

Atât de frapant a fost momentul în care Iohannis şi-a arătat muşchii, încât un internaut a punctat: „A mai fost cineva atent la vaccin?”

„Deja se pare că președintele Iohannis prinde 5G și din poziția culcat, detectează cuprul din pereți și capacele de bere din sol, recepționează toată banda FM fără antenă suplimentară și ultraviolete în zilele însemnate cu hărți de peste an.

Mai are de schimbat niște rulmenți de la maxilar și plăcuțele de frână de la obiceiul de a vorbi în locul guvernului și e ca nou”, a fost un alt comentariu.

„La Cotroceni se foloseşte sala de forţă. La Palatul Victoria AR TREBUI să se folosească nişte cămăşi de forţă! Sunt mai ieftine iar rezultatul e mai vizibil”, a fost o altă părere.

Muşchii lui Iohannis au devenit virali

muschii lui iohannis glume meme

Muschii lui Iohannis, subiect de glume meme pe Internet.

„N-a fost mâna lui. O avea băgată în mânecă. Iar în spatele scaunului stătea pe vine un spp-ist cu mâna pusă pe șoldul lui, care îl şi ţinea să nu se mişte. Iar seringa era de la trusa de păpuşi”, comentat altcineva.

„Iţi dai seama cum iese Dragnea de la Facultate?”, a fost o întrebare. „Cam aşa ceva! Cred că și regimul alimentar îl ajută. Nu era un mușchi prea umflat, dar fără îndoială, fără pic de grăsime în jur.

Fibră, nu alta! Pentru cineva care are o funcție destul de statică, arată chiar bine”, a fost răspunsul la remarca despre Dragnea şi Iohannis.

„Mie mi-a plăcut spectacolul. Puțin sadic pentru cei cărora le e frică de seringi”, a comentat cineva. „Ştia că va veni momentul ăsta și s-a pompat puţin înainte”, a sunat altă părere despre muşchii lui Iohannis.

„Ca ăia care trec juma' de oră pe la sală înainte să se ducă la ştrand”, a mai fost o reacţie postată pe Facebook.

„Eu cred că a tras intenționat de timp și s-a vaccinat abia acum. Ori chiar trage de fiare, ori a trecut pe ceva proteine?!”, a subliniat un internaut.

„Mens sana in corpore sano! Expresia «așa vrea mușchii mei» capătă conotații pozitive”, a spus o comentatoare.

Iohannis, după vaccinare: „Este sigur.”

muschii lui iohannis

comentarii despre muschii lui Iohannis

„Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur şi eficient. Recomand tuturor vaccinarea.

Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie”, a afirmat Iohannis după vaccinare.

„Vaccinarea în masă reprezintă singura soluţie pentru a ne întoarce, cât mai rapid, la normalitate. Dar şi pentru a ne relua în siguranţă toate activităţile care ne-au lipsit enorm în ultimul an.

De succesul campaniei de vaccinare depind în egală măsură relansarea economiei şi evitarea unor crize profunde.

Efectele lor pot lăsa urme adânci în societate, educaţie şi economie”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, marţi, la Palatul Cotroceni

sursa foto: presidency.ro