Ce face cu banii românul cu cea mai mare pensie

Ce face cu banii românul cu cea mai mare pensie Sursa foto EVZ

De mai mulți ani, pensionarul este arătat cu degetul peste tot în țară: are cea mai mare pensie. Ba, au fost și din cei care și-au adus aminte că a fost comunist.

În realitate, omul care primește 16.670 de euro în fiecare lună nu a făcut nici o ”șmecherie”, doar a profitat de legile date de Parlament și e curios ce face cu banii românul cu cea mai mare pensie.

El are cea mai mare pensie din țară. Cum a făcut

Toată lumea îl invidiază pe argeşeanul Gheorghe Bălăşoiu. El este pensionarul care primeşte lunar cea mai mare sumă din ţară. E vorba de 78.634 de lei, din care 5.205 lei din contributivitate.

Alți 73.429 de lei vin din modificarea a mai multe legi, a afirmat ministrul muncii, Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe Google News

La ieşirea din Piteşti, undeva pe stânga, este o vilă cochetă, nimic spectaculos, unde locuieşte Gheorghe Bălăşoiu, fost procuror şef în judeţul Argeş şi fost comandant al Penitenciarului Colibaşi. În 2005, a împlinit vârsta pensionării, iar acum poştaşul  îi aduce echivalentul a 16.670 de euro pe lună. Ce face cu banii românul cu cea mai mare pensie.

Este cea mai mare pensie din ţară şi toată lumea se minunează când aude suma astronomică pe care Gheorghe Bălăşoiu o primeşte. În acealași timp milioane de alţi români abia iau 800-900 de lei, după zeci de ani de muncă.

Gheorghe Bălășoiu, un bătrânel bolnav și trist

În loc de falnicul bărbat din fotografiile mai vechi, Gheorghe Bălășoiu este un bătrânel bolnav, firav și trist.

Gheorghe Bălășoiu (74 de ani), fost magistrat, este din nou în atenția românior din pricina pensiei uriașe pe care o primește, cea mai mare din țară, după cum a anunțat Raluca Turcan, ministrul muncii.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.