Miniștri fără CV și declarații de avere și interese. Ce ascund membrii Guvernului

Miniștri fără CV și declarații de avere și interese. Ce ascund membrii Guvernului

Mai mulţi miniştri apar și acum pe siteul Guvernului fără CV și fără declarații de avere și interese, după aproape o lună de la depunerea jurământului de învestitură în funcţie (23 decembrie 2020).

Miniștri fără CV și declarații de avere și interese. Şapte miniştri din guvernul Cîţu nu şi-au publicat nici declaraţia de avere, nici declaraţia de interese. Dintre cei 21, câţi sunt în guvernul Cîţu, doar 5 au publicat toate documentele pe gov.ro.

Ceilalţi au publicat fie doar cv-ul, fie doar declaraţiile de avere şi de interese. În acest context, este greu să ingnori următoarea întrebare: oare ce informaţii ascund?

Cîţu a rămas dator cu un CV. Are declarațiile de avere și interese

miniștri fără CV declarații avere

Barna discută cu Florin Cîţu

Florin Vasile Cîţu şi-a depus doar declaraţia de avere şi declaraţia de interese. Viceprim-ministrul Ilie Dan Barna a fost mai misterios şi nu a postat nici cv, nici declaraţiile referitoare la avere şi interese.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viceprim-ministrul Hunor Kelemen l-a copiat pe Cîţu şi a postat doar declaraţia de avere şi declaraţia de interese. Ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, s-a inspirat de la Barna şi nu a publicat nicio informaţie pe gov.ro.

Un alt mare misterios din guvernul Cîţu este ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode; nimic şi din partea lui. Prima dovadă de profesionalism, o calitate pentru care este arhicunoscut, a venit de la Bogdan Lucian Aurescu.

Aurescu, printre puținii care au și CV, și declarații de avere și interese

Ministrul Afacerilor Externe a postat şi cv-ul, şi declaraţia de avere, dar şi pe cea de interese. Ministrul Justiţiei, Stelian Cristian Ion, s-a mulţumit să posteze doar declaraţiile de avere şi interese.

La fel a făcut şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ionel Ciucă. Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Claudiu Iulius Gavril Năsui, l-a copiat pe Aurescu.

La fel cum a procedat ministrul MAE, şi cel al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a postat cv-ul, declaraţia de avere şi pe cea de interese.

Miniștri fără CV și declarații de avere și interese - continuare în pagina următoare