Concertul de Anul Nou a fost salvat de EBU. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Concertul de Anul Nou a fost salvat de EBU. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Dimineaţa ai de dus la capăt unele probleme complicate, atât la serviciu cât şi acasă. Rezolvare poate fi numai corectă şi obiectivă! Aşa că lasă comoditatea şi apucă-te zdravăn de muncă, curățenie pentru Revelion!

30 decembrie

 

Concertul de Anul Nou a fost salvat de EBU. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe 30 decembrie s-au născut împăratul Titus, Rudyard Kipling, Ben Johnson, Ion Gorun, Maria Alexandru.

Nimic în calendarul creștin-ortodox, doar Sfinţii de serviciu Leon, Anisia şi Teodora din Cezareea şi iar nimic în "Kalendar"!

Mulţumesc mult, mulţumesc din inimă, tuturor celor care mi-au urat cele bune cu ocazia Naşterii Domnului şi continuă să mă felicite pentru Anul Nou. Ca să vă puteţi respecta tabietul, dragii mei, cafeaua de dimineaţă şi horoscopul meu. Sigur că da!

Ascult și mă supun, vorba jinn-ului din sticlă, jocul de cuvinte este intenționat, mereu în slujba domniilor voastre, dragi lupi, padawani şi hobbiţi!

Stabilirea Anului Nou pe 1 ianuarie pare a fi total ilogică şi fără niciun suport religios sau cosmic, spiritual sau material. Nu se potriveşte cu nimic, nici în calendarul iulian, nici în cel gregorian. Şi nici în vechile calendare din antichitate.

Anul Nou a fost stabilit la trecerea secundei de la ora 24:00 din noapte de 31 decembrie, ca o sărbătoare nouă, laică, eliberată de orice religie, mit sau legendă! Un început nou, o resetare necesară pentru oamenii liberi, senini şi cu cugetul curat.