Donald Trump, mesaj pentru unul dintre cei mai importanți aliați. Are cancer pulmonar în fază terminală

Donald Trump, mesaj pentru unul dintre cei mai importanți aliați. Are cancer pulmonar în fază terminală

Rush Limbaugh a fost complimentat de Donald Trump, după ce a ținut un discurs emoționant la radio și a vorbit despre boala sa.

Donald Trump, președintele SUA, aflat pe final de mandat, l-a lăudat pe Rush Limbaugh, despre care a afirmat că este „cel mai mare”. La 69 de ani, Rush luptă cu cancerul pulmonar în fază terminală. El este o mare personalitate care a făcut carieră în radioul din America și le-a mulțumit ascultătorilor în ultima emisiune, pentru sprijinul moral acordat. Comentator politic conservator, Limbaugh a fost și realizator TV.

A primit medalia prezidențială a libertății

Jurnalistul a fost unul dintre marii susținători ai lui Donald Trump din momentul în care antreprenorul a decis să-și construiască o carieră și în politică. A doua zi după ce a dezvăluit că suferă de cancer, Limbaugh a primit de la președintele SUA Medalia prezidențială a libertății. Un gest prin care Trump îi mulțumea aliatului său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Unul dintre simbolurile radioului din SUA a transmis un mesaj emoționant ascultătorilor săi, afirmând că viața sa atârnă acum de un fir de păr. „Nu mă așteptam să mai fiu în viață în octombrie, apoi în noiembrie și acum în luna decembrie. Și totuși, în ciuda situației, iată-mi aici azi. Și mă simt destul de bine. Sunt foarte recunoscător pentru că am simțit că ați fost alături de mine și m-ați sprijinit. Vă mulțumesc tuturor dintr-o inimă care încă bate”, a spus omul de radio, conform jurnaliștilor britanici de la Daily Mail.

Referire la un fost jucător de baseball

Căsătorit a patra oară, în anul 2010, Rush Limbaugh i-a mulțumit și soției sale, Kathryn Adams, pentru că i-a stat alături în timpul luptei cu cancerul pulmonar. „Atât de mulți oameni oameni m-au pus pe mine pe primul loc”, a mai afirmat jurnalistul, care a făcut referire la Lou Gehirg (1903-1941), un fost jucătot de baseball, care în 1939 a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică și a spus în timp ce lupta cu această boală „sunt cel mai norocos om din lume”.

Limbaugh a fost diagnosticat cu cancer în luna ianuarie și a anunțat public în luna februarie.