Lumea muzicii din România este în doliu! A murit la doar 22 de ani. „Mare durere...”

Lumea muzicii din România este în doliu! A murit la doar 22 de ani. „Mare durere...”

Lumea muzicii din România este în doliu. Una dintre cele mai îndrăgite artiste s-a stins din viață la doar 22 de ani.

Doliu în lumea muzicii din România! Denisa Gog în vârstă de 22 de ani, membru al ansamblului folcloric Dumbrăvița, a murit în urma unui tragic accident de mașină. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia sa și peste cei care o cunoșteau.

Tragicul accident rutier s-a produs joi, 16 decembrie, în comuna Dumbrăvița, lângă Timișoara. Echipajul medical ce a ajung la fața locului nu a mai putu face nimic pentru a îi salva viața tinerei artiste.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, transmite Ziua de Vest.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției Timiș, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mesaje sfâșietoare pe rețele sociale

Pe rețele sociale, mai multe persoane care au cunoscut-o pe artistă au transmis mesaje de condoleanțe.

„Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta (prin gravul accident de maşină suferit). Dumnezeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere”, a scris un prieten al artistei.

Statistici alarmante în România

În lunile de vară au avut loc cele mai multe accidente rutiere.1.864 de oameni au murit şi circa 40.000 au fost răniţi în accidente, doar în 2019. Faţă de anul 2018, cifrele sunt mai mici cu 0.2%, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

Cele mai multe accidente rutiere grave au loc în timpul concediilor. Anul trecut, 1.864 de oameni au murit în 31.146 de accidente rutiere, potrivit unei analize derulate de către Institutul Naţional de Statistică. Dintre aceştia, 729 erau pietoni. În plus, circa 40.000 de oameni au fost răniţi în accidente pe şosele.