Răniți grav pentru că vorbeau limba română! Atac înfiorător la marginea Parisului

Răniți grav pentru că vorbeau limba română! Atac înfiorător la marginea Parisului

O nouă crimă petrecută pe străzile unui oraș aflat în apropierea Parisului șochează întreaga lume. Trei români au fost atacați în plină stradă, aceștia fiind răniți extrem de grav.

Un nou atac sângeros s-a petrecut în urmă cu trei zile, pe străzile unui orășel situat la periferia Parisului. De data aceasta, din nefericire, victimele au fost trei români. Aceștia au fost înjunghiați în plină stradă de către un bărbat cu probleme psihice grave. Tragicul incident a s-a produs la finalul săptămânii trecute, pe o stradă din Hauts-de-Seine, un orășel situat la periferia vestică a Parisului.

Au fost atacați pentru că vorbeau limba română

Oamenii legii l-au prins pe agresor la scurt timp după ce a comis acest gest înfiorător. La audieri, acesta le-a declarat oamenilor legii că i-a atacat pe cei trei deoarece i-a auzit vorbind limba română. Potrivit declarațiilor sale, el și-a pierdut cumpătul și i-a înjunghiat pe români. Aceștia au suferit răni grave, iar una dintre victime se află la Terapie Intensivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Autoritățile transmit că au deschis o anchetă, iar atacatorul este cercetat pentru tentativă de crimă din cauza rasei, religiei și etniei, scrie bfmtv.com.

Un student român a fost ucis cu bestialitate în Paris

Amintim că un incident similar s-a petrecut anul trecut, într-un cămin studențesc din Franța. Studentul român și-a pierdut viața din cauza unei lovituri puternice în zona capului.

Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge, cu un ciocan lângă el. Poliţia a deschis imediat o anchetă de crimă.

Poliția a anunţat că lângă cadavru a fost găsit un ciocan, cel mai probabil fiind vorba despre arma crimei. O cunoştinţă a tânărului, un alt student român, a alertat portarul căminului că nu poate da de ceva vreme de el. Tânărul și directorul instituţiei au mers în camera acestuia. Acolo au descoperit cadavrul.

Poliţia a găsit carnetul de student şi carnetul de asigurări al românului, urme de sânge peste tot, dar şi pe holuri. Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Conform primelor elemente ale anchetei, tânărul a fost lovit de mai multe ori.