Planul diabolic al lui Kim Jong-un. De ce împânzește UE cu spioni

Planul diabolic al lui Kim Jong-un. De ce împânzește UE cu spioni

Viena este centrul European al serviciului de informații al Phenianului, se susține într-un raport redactat de experții serviciilor secrete austriece. 

“Agenții de informații din Coreea de Nord operează în ​​Austria și împotriva intereselor austriece”, notează raportul anual de informații elaborat de experții austrieci.

Mai mult, se precizează că oficiali nord-coreeni de rang înalt și spioni ai regimului comunist au trecut prin Austria pentru a efectua misiuni de achiziții ilegale și operațiuni de informații.

Raportul susține că aceste operațiuni au fost efectuate prin intermediul rețelelor locale de afaceri și au permis agenților lui Kim să obțină acces la instituțiile Uniunii Europene și la organizațiile multinaționale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Armele și drogurile, singura șansă de a evita colapsul economic

Totul pare să facă parte din planul diabolic al lui Kim de a-și salva țara de la ruină.

Din câte se pare, ambasada nord-coreeană din capitala Austriei este utilizată pentru „activități ilicite cu scopul de a generara  venituri ilegale”.

Când vine sfârșitul lumii? Un pastor a amestecat evangheliile, astronomia și calendarul Maya. Iată ce a ieșit

Viena ar fi centrul operațiunile comerciale ilegale cu stupefiante și arme ale regimului de la Phenian.

Operațiunile din Austria și din alte părți ale Europei au devenit esențiale pentru regimul comunist din Coreea de Nord, din cauza impactului pe care sancțiunile internaționale îl au asupra țării. Consecințele economice ale pandemiei se arată, de asemenea, devastatoare.

Economia Coreei de Nord e practic la un pas de colaps. Comerțul cu China, singura sursă majoră de valută a regimului de la Phenian, a scăzut cu 73% până în septembrie. Mai mult, scăderea urmează să atingă 80% până la sfârșitul anului.

Kim Jong-un a făcut, de altfel, aluzie la necazurile financiare ale națiunii sale spunându-le liderilor de partid că țara „se confruntă cu provocări inevitabile”.

Drept urmare, liderul de la Phenian a găsit o soluție, încearcă să reechilibreze situația financiară cu ajutorul comerțului cu arme și droguri pe care spionii săi îl fac în Europa.

Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa

E posibil ca Austria să fi devenit centrul europeam al agenturii de spionaj nord-coreene și  datorită legăturilor pe care familia Kim le-a avut cu această țară. Viena a găzduit, de altfel, ultima instituție financiară din Coreea de Nord care a operat în UE. E vorba de Golden Star Bank, instituție care a fost închisă de autorități cu mai bine de un deceniu în urmă.

Flota lui Putin a „încercuit” o putere nucleară! Provocare teribilă la adresa NATO