Judecătoarea Crina Muntean a stârnit un scandal imens. Şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului FOTO

Judecătoarea Crina Muntean a stârnit un scandal imens. Şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului FOTO

Fosta președintă a Tribunalului Bihor, judecătoarea Crina Muntean, a fost dată în vileag de un vecin că a blocat o stradă. A intervenit și Poliția Locală.

Judecătoarea Crina Muntean a fost acuzată că a blocat o stradă, după ce un vecin i-a cerut să îşi strângă molozul.

„Am solicitat telefonic să îşi mute maşina, dar răspunsul a fost negativ pe motiv ca nu vrea. Am solicitat intervenţia poliţiei locale, dar doamna judecător nu a binevoit să îşi mute maşina din drum nici măcar la intervenţia autoritatilor”, a spus vecinul supărat.

Vecinul familiei judecătoarei, Adrian Silaghi, a relatat despre incident. Bărbatul susține că a cerut telefonic soțului Crinei Muntean să mute mașina, dar acesta a refuzat. ”Mi-a răspuns, citez din amintiri: M-am săturat să mai fiu valet. O să-i spun lui Crina, dar acum vorbește la telefon și acum nu poate să… Când o să termine… Dar probabil că vrea să-ți transmită ceva cu treaba asta, cu blocajul”, susține vecinul judecătoarei.

Postarea de pe social media a vecinului supărat pe judecătoare:

„Mașina de ridicări, disponibilă abia miercuri”

Bărbatul bănuiește că „mesajul” pe care i l-ar fi transmis în acest fel magistratul are legătură cu faptul că în urmă cu o săptămână i-a cerut soțului acesteia să ridice molozul lăsat în fața casei de câteva zile. ”Trebuia să fac slalom ca să trec printre mașinile lor și moloz”, spune Adrian Silaghi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nevoit, vecinul a sunat la 112, de unde a fost sfătuit să apeleze Poliția Locală

Doi agenți au venit în zonă și au stat de vorbă cu judecătoarea. „Am văzut că au scris ceva: nu știu dacă a fost amendă sau avertisment, după care au plecat, dar mașina tot nu a mutat-o”, susține Adrian Silaghi. Acesta a precizat că magistratul le-ar fi spus polițiștilor locali că mașina este avariată și nu o poate mișca din loc, decât atunci când vine un trailer să o ridice. „Păi cum, nu se poate scoate mașina din viteză și să fie împinsă, dacă e cu probleme? Și fix în mijlocul drumului a rămas avariată?”, se întreabă vecinul blocat. Mai multe despre acest caz puteţi citi AICI.