Cine e, de fapt, Alex Bodi? Cu ce se injecta de trei ori pe zi

Cine e, de fapt, Alex Bodi? Cu ce se injecta de trei ori pe zi

Detalii terifiante despre viața lui Alex Bodi, o vedetă TV care, de fapt, s-ar fi ocupat cu racolarea tinerelor pentru prostituție, ies la suprafață. Conform dezvăluirilor făcute pentru cancan.ro de apropiații lui Alex Bodi, acesta își injecta, zilnic, trei seringi cu steroizi pe zi.

După ce fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia, s-a decis să vorbească despre adevărata ocupație a lui Alex Bodi, mai multe persoane încep să facă dezvăluire despre viața ascunsă a celui care acaparase tabloidele din momentul în care și-a început relația cu Bianca Drăgușanu.

Până acum, cele mai șocante dezvăluiri erau despre modul în care tinerele erau bătute și drogate de Alex Bodi și rețeaua de interlopi.

Alex Bodi se injecta de trei ori pe zi

Alex Bodi se pare că apela la anumite tratamente pentru mărirea masei musculare. Așa cum ne-au dezvăluit persoane din anturajul acestuia, afaceristul se pare că își injecta trei seringi de steroizi pe zi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totul a ieșit la suprafață în momentul în care cel bănuit de proxenetism a dorit să aibă gemeni cu partenera sa. Specialiștii de la clinica de fertilizare se pare că i-ar fi găsit unele probleme și l-au sfătuit să renunțe la substanțele pe care și le administra.

Alex Bodi și-a dorit enorm ca Bianca Drăgușanu să-i ofere doi băieți gemeni. Așa se face că, de aproximativ două luni, afaceristul renunțase la ”tratamentul” cu steroizi, ferm convins că își duce ”marele plan” la bun sfârșit. Numai că polițiștii și fosta soție i-au năruit visele „musculosului”.

Și fosta soție a lui Alex Bodi a trecut prin infern

Înainte de a începe relația tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost căsătorit, timp de 4 ani, cu o blondină focoasă care i-a dăruit și un copil. Aici poți să vezi cum arată frumoasa Iulia.

Alex Bodi s-a iubit cu cele mai frumoase femei, dar nu a știut să o trateze corect pe niciuna. Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la Mediaş, şi s-au căsătorit după o perioadă relativ scurtă de timp. La un moment dat, Alex Bodi a dus-o pe Iulia în Germania, acolo unde, apropiații cuplului au declarat în urmă cu ceva timp că Iulia ar fi fost dansatoare la bară.