Schimbare bombă! Legenda Pro TV dispare din schemă. Cu cine va fi înlocuită

Schimbare bombă! Legenda Pro TV dispare din schemă. Cu cine va fi înlocuită

Filmările la emisiunea de legendă îndrăgită de mulți români s-au terminat, iar realizatorii emisiunii vin cu surprize de proporții pentru fani.

Andi Moisescu a fost înlocuit la pupitrul emisiunii “Românii au talent”. Producătorii celebrului show de la Pro TV au luat această decizie „la moment”, după ce unul dintre prezentatorii de marcă ai televiziunii s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus și a trebuit să se retragă. Producătorii l-au înlocuit la masa juriului cu Smiley (37 ani), pe care l-au pus alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Smiley cu coc

Cântărețul, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, a pregătit un look schimbat în emisiunea unde va fi cel mai nou jurat: a primit împletituri „de toamnă” cu un fel de coc și apare în ultima parte a emisiunii.

Date fiind restricțiile dictate de pandemie, s-a renunţat la public, iar în spatele juraţilor există un panou cu leduri şi imagini pe nişte ecrane. Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon au avut loc în studiourile de la Ștefănescu, iar Smiley și Pavel Bartoș (45 de ani) au ținut să le mulțumească celor 800 de concurenți care s-au înscris la preselecții.

„Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au povestit Smiley şi Pavel Bartoş pe Instastory, în timp ce fug prin ţară pentru a înregistra diverse filmuleţe în care promovează concurenţii şi oraşele din care fac parte. Recent, emisiunea a mai făcut o schimbare, producătorii decizând să îl înlocuiască pe coregraful Mihai Petre cu Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu.

Artistul a fost luat prin surprindere de decizie, dar a anunțat totul pe o rețea de socializare. Coregraful susținea că a știut că urmează o schimbare, dar nu și-a dat seama că aceasta îl vizează pe el până în momentul în care a fost chemat și i s-a spus de-a dreptul, în data de 9 octombrie.

„O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că există intenția de a se schimbă sensul dinamicii la masă juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…” , a mărturisit coregraful.

Sursa: Rețeteșivedete

Ne puteți urmări și pe Google News