Ce salariu are un mercenar? 100 de dolari primă pentru fiecare kaffir decapitat

Ce salariu are un mercenar? 100 de dolari primă pentru fiecare kaffir decapitat Sursa foto: Arhiva EVZ

Imagini teribile au fost difuzate duminică de Ministerul Apărării din Armenia. E vorba de interogatoriul luat unor mercenari islamiști capturați în timpul luptelor din Nagorno-Karabakh.

Imaginile postate pe Twitter de Armenian Unified Infocenter au fost filmate în timpul interogatoriului luat unui mercenar sirian capturat în regiunea Nagorno-Karabah, unde lupta de partea trupelor azere.

Bărbatul capturat csusține că se numește Yousef Al-Abed Al-Hajji și este din satul Al-Ziyadiyah, situat în apropierea localitățiiJisr Al-Shughour din Guvernoratul Idlib.  Omul spune că s-a născut în 1988, este căsătorit cu cinci copii.

Bărbatul declară că a venit în Nagorno-Karabah pentru a lupta cu „necredincioșii”. I s-a promis un salariu de 2.000 de dolari pe lună și o recompensă de 100 de dolari pentru decapitarea unui necredincios. Imaginile le puteți vedea aici.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anterior, Ministerul Apărării din Armenia a publicat mărturia înregistrata a uni alt bărbat care pretindea, de asemenea, că este sirian și a fost recrutat pentru a participa la luptele de partea   forțelor azere, notează zerohedge.com.

Guvernul azer a negat că ar folosi mercenari

Părțile armene și azere se acuză reciproc că folosesc  mercenari străini în luptele din regiunea disputată. Armenii susțin că  sute sau chiar mii de jihadiști din nordul Siriei s-au alăturat Azerbaidjanului pentru a lupta împootriva creștinilor din Nagorno-Karabah.

Videoclipurile postate de Ministerul Apărării din Armenia vin să dea o lovitură puternică declarațiilor făcute de guvernul azer. În octombrie, ministrul Afacerilor Externe din Azerbaidjan a negat vehement că țara sa folosește mercenari sirieni. "În ultimele zile, asistăm la o campanie de defăimare în mass-media străine, plină de minciuni și calomnii, în legătură cuașa0zisul  import de luptători din Siria în Azerbaidjan. Spre deosebire de Armenia, care se confruntă cu o criză demografică severă de ani de zile și, în consecință, nu poate recruta, Azerbaidjanul are o forță armată puternică, atât de profesionistă, încât nu are nevoie de forțe externe, în special de grupuri neregulate, pentru a-și realiza obiectivele", notează eurasianet.org.

Exorcistul-șef al Vatican spune adevărul despre oamenii posedați de demoni. Imagini

Val de mișcări suspecte în SUA. „Stăpânii Universului” abandonează vasul care se scufundă