„Regii TikTok-ului” și-au spălat rufele în public. Momente savuroase la Acces Direct

„Regii TikTok-ului” și-au spălat rufele în public. Momente savuroase la Acces Direct

Regilor „TikTok-ului” le place să spele rufele în public.

„Regii TikTok-ului”, noile vedete ale emisiunii Acces Direct  moderată de Mirela Vaida, nu se sfiesc să povestească ce treburi casnice fac acasă. Adică chiar să-și spele rufele în public. Cei doi, care se pare că îi vor întrece în preferințele publicului pe celebrii Vulpița și Viorel, au o relație deosebită și strânsă cu fanii lor.

Din acest motiv au ajuns să își spele rufele chiar în public. Alexandra Bodi a făcut o serie de dezvăluiri în direct, la emisiunea Acces Direct, despre soțul ei, Ionuț. În afara faptului că stau ore întregi pe online, respectiv peTikTok aplicație care i-a făcut celebri, cei doi soți din Mureș mai au timp să și muncescă.

Rufele spălate în public, în direct, la „Acces Direct” Alexandra și Ionuț Bodi au fost la fel de deschiși cu fanii lor și atunci când au dat interviuri pentru emisiunea „Acces Direct”. Ei le-au arătat telespectatorilor cum își spală rufele în public, la propriu. Alexandra Bodi este susținută permanent de soțul ei, cei doi spălând rufele în lighean sau în balie, cum au fost învățați de bunicii lor. Femeia a spus că Ionuț face treabă. Ba o ajută chiar și la această muncă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Spălăm rufele la lighean, la mână. Spăl cot la cot cu Alexandra”, a spus Ionuț Bodi pentru „Acces Direct”.

„N-am băut și nici nu bem”

Alexandra Bodi a confirmat afirmația soțului său. Ea spune că în timp ce bărbatul spală rufele cu detergent, ea le clătește. Ei fac echipă bună întotdeauna, cu excepția momentului în care ea gătește.

„El le spală cu detergent, eu le clătesc. Amândoi facem curat în casă, în bucătărie și în curte face singur atunci când am de făcut de mâncare. Spălăm de trei ori pe săptămână”, a declarat Alexandra Bodi.

Alexandra și partenerul ei de viață au transmis public că nu au consumat niciodată băuturi alcoolice.

„N-am băut și nici nu bem”, a continuat ea, potrivit spynews.ro.