Victoria Beckham încearcă să-i schimbe viața lui Meghan Markle. Îi dă sfaturi „de aur”

Victoria Beckham încearcă să-i schimbe viața lui Meghan Markle. Îi dă sfaturi „de aur”

Cele două au o relație foarte apropiată și se vizitează des.

Victoria Beckham, fostă componentă a trupei Spice Girls are o relație foarte bună cu Meghan Markle, soția prințului Harry. Obișnuită de 25 de ani să se afle în lumina reflectoarelor, partenera lui David Beckham a sfătuit-o pe prietena sa cum să se comporte în public, ce atitudine să adopte și cum să facă față criticilor venite din multe direcții. Victoria i-a transmis să fie ea însăși, să ofere sfaturi care au legătură cu succesul pe care Meghan l-a înregistrat în cariera cinematografică și să-și prezinte viața în public.

Ca actriță, Meghan Markle avea o viață liniștită, chiar dacă era cunoscută publicului. Lucrurile s-au schimbat în totalitate atunci când a început relația cu prințul Harry și s-a căsătorit cu acesta în anul 2018. Situația a devenit explozivă atunci când cei doi au anunțat că au decis să renunțe le orice atribuții ce privesc regalitatea.

După ce s-a mutat în California, alături de Harry, Meghan a petrecut mult timp împreună cu Victoria, care și ea locuiește cu David în Los Angeles.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trebuie să atingă coarda sensibilă a criticilor

„Victoria i-a explicat că trebuie să se prezinte publicului așa cum este ea, să fie naturală, autentică, și-și arate fața pe care doar cei apropiați ei o cunosc. De asemenea, i-a mai spus că ar trebui să emoționeze publicul. Să arate că toate acele critici îi afectează relația pe care o are cu Harry și o fac să sufere. Trebuie să le atingă corzile sensibile oamenilor”, a spus o sursă, conform publicației britanice The Sun.

„Victoria și David știu și ei foarte bine cum este să te muți într-o țară nouă. Cunosc incertitudinile și anxietățile pe care le traversează Harry și Meghan, așa că au experiență cu așa ceva”, a mai spus sursa respectivă.

Soții Beckham au avut întotdeauna relații bune cu familia britanică. Ei sunt apropiații și de cuplul William și Kate.