Trump vrea iar în ring cu Biden. „Va fi genial!”

Trump vrea iar în ring cu Biden. „Va fi genial!”

Liderul de la Casa Albă a confirmat că va participa la viitoarea dezbatere electorală cu adversarul său democrat, Joe Biden.

Abia ieșit din spitalul Walter Reed, unde a fost internat câteva zile după ce a anunțat că este infectat cu SARS-CoV-2, Donald Trump a confirmat, marți, că va veni pentru a doua rundă de confruntări cu rivalul democrat.

„Aștept cu nerăbdare dezbaterea de joi, 15 octombrie, la Miami”, a scris președintele SUA, ca de obicei, pe Twitter. „Va fi genial!”.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Alyssah Farah, a confirmat decizia președintelui în timpul unei apariții la Fox News.

Ne puteți urmări și pe Google News

Donald Trump a fost spitalizat pentru Covid-19, vineri, la Centrul Medical Walter Reed, după ce i-a scăzut nivelul de oxigen din sânge și medicii de la Casa Albă au fost obligați să-i administreze oxigen suplimentar.

Cu toate acestea, medicii au aprobat revenirea președintelui la Casa Albă luni, după îmbunătățirea stării sale.

Cu toate acestea, discuțiile se poartă încă aprins pe tema stării de sănătate a președintelui american, o externare de la Centrul Medical Walter Reed nefiind echivalentă cu o vindecare iar Casa Albă dispune de facilități medicale cel puțin la fel de performante de cele de la Walter Reed.