Cea mai fierbinte țintă de spionaj din lume: sănătatea lui Trump

Cea mai fierbinte țintă de spionaj din lume: sănătatea lui Trump

Există o îngrijorare din ce în ce mai mare a serviciilor de informații că adversarii Statelor Unite vor profita de lipsa de transparență a Casei Albe pentru a semăna răul.

Medicii președintelui Donald Trump nu dau informații complete. Nu vor spune când președintele a fost testat ultima oară negativ la Covid-19. Nu vor dezvălui detalii despre modul în care funcționează plămânii liderului de la Casa Albă și de ce i s-au prescris tratamente avansate, rezervate de obicei cazurilor severe de Covid-19, despre cât de gravă este sau nu starea febrilă a lui Trump sau cât i-a scăzut nivelul de oxigen.

În timp ce Casa Albă ocolește întrebările cu privire la gravitatea luptei președintelui împotriva virusului mortal, dușmanii Statelor Unite sunt pregătite să umple acest gol de informații, avertizează foști și actuali oficiali ai securității naționale americane.

Teama lor: adversarii străini lucrează de zor pentru a-și face un tablou  asupra adevăratei stări de sănătate a lui Trump și, eventual, să-l folosească drept pârghie pentru a semăna confuzie și a pune la îndoială stabilitatea guvernului SUA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spre exemplu, folosind fotografii sau materiale audio falsificate ale unui Trump palid sau răgușit pentru a-l face să pară mai bolnav decât sugerează echipa sa și pentru a descrie America ca fiind incapabilă să facă față pandemiei.