Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 13 ani. N-a avut nici o șansă

Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 13 ani. N-a avut nici o șansă

O adolescentă de numai 13 ani, dintr-o comună din județul Buzău a murit în urma unui accdent cumplit, fără să aibă nici cea mai mică șansă să scape.

Adolescenta, al cărei nume este Cristina – Bianca, se afla cu animalele la păscut pe câmp, în apropiere de calea ferată când a fost lovită în plin de un tren. Cristina și părinții săi locuiau în comuna buzoiană Valea Râmnicului, situată la câțiva kilometri de orașul Râmnicu Sărat.

Fata mergea destul de des cu oile și caprele, din gospodărie, la păscut pe câmpul din apropierea casei. Așa s-a întâmplat și de această dată. Înainte să revină cu animalele acasă, când fata s-a așezat pentru câteva minute pe șina de cale ferată să se odihnească. Luată de gânduri, ea a observat destul de târziu trenul care venea în mare viteză, pe ruta Buzău – Mărășești.

Fata s-a ridicat în grabă dar, în loc să sară pe câmp, dincolo de terasament, a pășit peste șină, pe calea ferată paralelă, fără să observe un al doilea tren care circula din direcția opusă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Frica a făcut-o să se blocheze și a fost incapabilă să mai reacționeze ca să se salveze. Fata a rămas pe calea ferată, iar trenul a lovit-o în plin, mecanicului fiindu-i imposibil să frâneze și să o salveze.

Conform presei locale, mecanicul trenului de pe ruta Mărășești-Buzău, cel care a lovit-o, a declarat că s-a trezit cu adolescenta în fața locomotive și a surprins momentul în care aceasta a încremenit în fața mastodontului care venea spre ea. Mecanicul a avertizat-o sonor, însă nu a mai putut frâna la timp pentru a evita impactul.

În urma izbiturii trupul fetei a fost aruncat într-un canal de scurgere a apelor, diferența de altitudine dintre locul în care s-a întâmplat accidentul și locul în care a fost proiectată fata fiind de circa 3 metri.

Echipajul de salvare care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul și să ridice corpul sfârtecat al adolescentei.

Scene de coșmar în România! Adolescent înjunghiat pe stradă

Vela își apără subalternii din Jandarmerie: „Huliganilor le-am dat cartonaș roșu!”