Prognoza meteo ANM! Cum va fi vremea joi. Meteorologii au făcut anunțul mult așteptat

Prognoza meteo ANM! Cum va fi vremea joi. Meteorologii au făcut anunțul mult așteptat

Joi, 17 septembrie, vor fi temperaturi ridicate în cea mai mare parte a țării.

Chiar dacă este la mijlocul lunii septembrie, vremea se menține în continuare călduroasă, fiind înregistrate temperaturi de vară. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) , care a realizat prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 septembrie, în anumite zone vremea va fi în continuare frumoasă.

Toamna se pare că nu se va mai lăsa mult așteptată

Meteorologii spun că vor exista și regiuni unde va ploua. Toamna se pare că nu se va mai lăsa mult așteptată. Acest lucru după mai multe zile cu vreme frumoasă, cer senin și mult soare. Potrivit meteorologilor, în anumite zone ale țării se pot semnala precipitații sub formă de ploaie. Cu toate acestea, temperaturile se vor menține în continuare la valori ridicate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prognoza pe regiuni

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie vremea va fi predominant frumoasă. În regiunile nordice, nord-estice, dar și în zonele montane pot apare înnorări temporare și chiar ploi de scurtă durata. Acestea vor fi însoțite și de descărcări electrice. Deși ploile vor apare în anumite regiuni, temperaturile vor rămâne în continuare ridicate în cursul zilei de joi. Acest lucru în special în zonele de câmpie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade.

Temperatura minimă în București va fi de 15-16 grade

Joi, în București, vremea va fi în general frumoasă. Potrivit meteorologilor, în cursul dimineții pot apare nori joși sau ceață. Ulterior, cerul va deveni variabil, spre senin. În timpul zilei de joi, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, în ușoară scădere față de ziua anterioară. Temperatura minimă în București va fi de 15-16 grade.

Cum va fi vremea pe litoral și la Brașov

Pe litoral vremea va fi înnorată dar și însorită la malul mării. Temperatura va fi destul de ridicată. Meteorologii anunță o maximă de 26 de grade. În timpul nopții, cerul va rămâne senin. Temperatura minimă va coborî până în jurul valorii de 18 grade. La Brașov va fi vreme frumoasă în cursul zilei de joi. Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme cu soare și nori și o temperatură maximă de 27 de grade. Seara, cerul va fi mai mult noros. Temperatura va scădea destul de mult, înregistrându-se o minimă de 10 grade, potrivit kanald.ro.