„Mai nasoală ca Simona Halep.” Un nou atac la adresa marii noastre campioane

„Mai nasoală ca Simona Halep.” Un nou atac la adresa marii noastre campioane

Simona Halep, campioana la Roland Garros şi Wimbledon, a fost ţinta unui atac fără precedent din partea jurnalistului Radu Banciu.

Cunoscut pentru părerile defăimătoare exprimate de-a lungul timpului la adresa performanţelor realizate de tenismenă, Radu Banciu a căzut în altă extremă acum.

Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” s-a legat de viaţa personală a jucătoarei originare din Constanţa şi a criticat alegerea ei sentimentală.

Caracterizat drept derapaj de majoritatea presei centrale, ultimul atac al lui Radu Banciu pare greu de explicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

În emisiunea pe care o prezintă la B1 Tv, Banciu a comentat nişte poze în care Halep apare la braţul logodnicului ei, Toni Iuruc.

Halep, desfiinţată: „Face tenis pentru avere, pentru notoritate şi are limbaj de Lăcătuş. Ştie să înjure!”

Cei doi au luat parte la o ceremonie restrânsă, care s-a desfășurat cu ocazia botezului nepotului Simonei Halep.

Micuțul botezat a primit prenumele Stere, cel pe care îl are tatăl campioanei de la Wimbledon și Roland Garros, care în septembrie va juca la turneul de la Roma.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer… De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils?

Că este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep. Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc…

Radu Banciu critică reușita Simonei Halep la Roland Garros: „Nu este un fenomen al tenisului”

Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume.

Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam. O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția!

Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?” a comentat Banciu.

Nu este prima oară când Banciu o atacă în cel mai suburban mod cu putinţă. Amintim declaraţiile acestuia din 2015, când a făcut-o „ţărancă puternică” după ce Simona Halep pierdea în sferturi la Australian Open:

Reacție controversată a lui Radu Banciu despre caricatura care a inflamat România

„Nu cred că o să fie mai bună decât a fost până acum. A atins punctul maxim. Cu siguranță, va mai câștiga meciuri, asta e clar.

Serena Williams și Șarapova, cele două din fața ei, au un interes din ce în ce mai scăzut pentru tenis.

Simona Halep e ambițioasă, dă dovadă de dărnicie, e profesionistă, o țărancă puternică, și sunt convins că va mai aduna victorii. Intră pe teren ca la coasă!

«Dă tare, dă tare…», așa își spune mereu. Muncește mult, se vede, dar e inferioară față de Serena Williams și Șarapova.

Nu are cum să fie o jucătoare emblematică pentru tenis, cum e de exemplu Șteffi Graf, chiar dacă câștigă.

Și Petra Kvitova a câștigat un Mare Șlem, dar nu este o jucătoare reprezentativă, e sub Halep. E profesionistă, n-am ce să-i reproșez.

Își face treaba dacă e într-o formă fizică bună. Asta trebuie să faci când ești mediocru. Da, e numărul 1 în sportul românesc, în acest moment, dar cine să fie?

Asta nu înseamnă că ești un mare sportiv. Simona Halep nu este în primii sportivi români din istorie, nici măcar la fete.

La tenis, nu e la nivelul Virginiei Ruzici, care a câștigat la Roland Garros. Ruzici are palmares, n-are cum să fie sub Halep.

Simona se bate la podium în tenisul feminin românesc. E a doua, după Ruzici. Între Halep și fetele noastre din tenis, în ultimii 10-15 ani, e clar o diferență. Da, Simona e peste toate acestea.”

sursa: b1.ro