Ziduri care dispar. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ziduri care dispar. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Veşti bune. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu este o zi în care să faci schimbări esenţiale, pe niciun plan. Dacă este aşa, poate vezi pe net şi un film nou, la modă.

8 septembrie

 Ziduri care dispar. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 8 septembrie s-au născut Richard Inimă de Leu, Antonin Dvorjak, Peter Sellers, George Coşbuc, Mia Braia, Petre Sălcudeanu, Dan Coe, Ştefan Bănulescu, Tudor Popescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe 8 septembrie, în calendarul creștin-ortodox este Naşterea Maicii Domnului, prima sărbătoare cu roșu din calendarul bisericesc, Sf. Fecioară, născută în plină zodie a Fecioarei. Sf. Marie Mică. Nimic nu este întâmplător! LA MULȚI ANI!

Probabil, spun specialiștii în mitologie, că şi această sărbătoare creştină a fost calchiată peste o altă veche sărbătoare europeană. Înainte cu o zi, şi o zi după sunt Cercurile Mariei, deci, în total, cele trei zile de sărbători antice, dacice, europene. Nu se mai ştie ce zeiţă se sărbătorea în aceste zile. Mă gândesc că a fost o sărbătoare legată de recoltă, bogăţia recoltei, roadele toamnei, feminitate şi rod!

Dragi lupi, padawni și hobbiți, ca în fiecare săptămână, am primit curierul de la Bruxelles. Din ce în ce mai multe pagini de hârtie pelur roz, adică FYEO. Din ce în ce devine evidentă, din conținut, lupta pentru controlul mass-mediei, un episod din războiul nonconvențional actual, un război rece, cu episoade geografice fierbinți, războiul distopiei sanitare.

Dar nu toate informațiile sunt negative. Fără a dori să fiu nominalizat la premiul ”Rupert Murdoch” pentru jurnalism pozitiv, constructiv, în valoare de o sută de mii de dolrai, iată o veste interesantă, pozitivă: