Coincidență stranie în accidentul lui Bode. Drum „blestemat” pentru miniștrii români. Video

Coincidență stranie în accidentul lui Bode. Drum „blestemat” pentru miniștrii români. Video

Pe rețele sociale circulă imagini incredibile cu accidentul în care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

În filmarea făcută de un motociclist, se poate observa cum mașina în care se afla Lucian Bode intră în depășiri și merge mai mult de un minut pe contrasens. Lucian Bode era pasager în mașina care a lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar. Ministrul Transporturilor a fost rănit ușor.

La scurt timp după seria de nereguli surprinse de camera de filmat, mașina în care ministrul Transporturilor Lucian Bode era pasager s-a oprit într-un gard, în timp ce un alt autoturism, de culoare albă, este lovit frontal.

Polițiștii au stabilit că șoferul ministrului a încercat să facă o depășire neregulamentară și s-a ciocnit cu o altă mașină. Din primele informații, ministrul nu a mers la spital, iar ambii șoferi au fost răniți ușor. În urma accidentului, șoferul lui Bode a rămas fără permis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Accidentul s-a întâmplat pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, aceeași porțiune de drum pe care și fostul ministru Daniel Chițoiu a omorât doi oameni.

Pe 26 decembrie, Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de Daniel Chiţoiu.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, care ulterior a decedat.

Daniel Chiţoiu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş.

Imediat după producerea accidentului, Daniel Chiţoiu a fost filmat în picioare, însă ulterior acesta a fost luat cu targa şi internat la Spitalul Floreasca.