Viziunea lui Nicușor Dan pentru București: „Acel oraș pe care bucureștenii îl merită”

Viziunea lui Nicușor Dan pentru București: „Acel oraș pe care bucureștenii îl merită”

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, propune un proiect comun pentru câștigarea alegerilor locale și, ulterior, pentru administrarea problemelor din București.

Nicușor Dan a susținut o declarație cu prilejul anunțului făcut de reprezentanții PNL, ai USR și PLUS în legătură cu acordul pentru desemnarea candidaților comuni la alegerile locale din București. Candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS și-a exprimat speranța că membrii celor trei partide vor colabora pentru a reuși să scoată PSD de la Primăria Generală și de la cele de sectoare.

„În politică, lucrul cel mai important este să asculți ce vor oamenii pe care tu vrei să îi reprezinți. Şi există în București o mare majoritate de oameni care spun că orașul se îndreaptă într-o direcție greșită și care spun: «uniți-vă, salvați-ne de PSD!» Şi nu a fost o decizie ușoară pentru organizațiile celor trei partide să susțină un independent și să susțină candidații altor partide, renunțând la candidaturile propriilor lor membri”, a declarat Nicușor Dan.

El a precizat că proiectul pe care îl propune, construirea noului București, trebuie susținut de susținătorii celor trei partide care ar trebui să treacă peste asperitățile luptei politice și să aibă încredere.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Noul București este orașul în care te miști mai bine, în care respiri mai bine, în care câștigi mai bine. Noul București este orașul în care vom face mari lucrări de infrastructură pentru transport, în care vom crea spații verzi și se va respira mai bine, în care vom absorbi fonduri europene consistente, în care vom crea infrastructură nouă pentru sănătate și educație, în care vom crea o economie dinamică pentru locuri de muncă mai bine plătite”, a spus Nicușor Dan, care a continuat:

„Noul București va fi un oraș prietenos cu bucureștenii, prietenos cu mame și cu copii, prietenos cu persoane în vârstă, prietenos cu persoanele cu handicap, cu bicicliștii, cu pietonii, cu conducătorii auto. Noul București înseamnă o administrație care să fie și cinstită și modernă și profesionistă”.

Mai mult, în opinia sa, viitoarea administrație va fi un partener pentru bucureșteni, fie că sunt oameni de afaceri, salariați, elevi, studenți sau pensionari.

„În rezumat, proiectul pe care vi-l propunem azi - Noul București - înseamnă acel oraș pe care bucureștenii îl merită și îi invit pe toți bucureștenii să participe la acest proiect de construcție împreună cu noi”, a mai spus Nicușor Dan.

Orban, despre alianța PNL-USR-PLUS: „Prezența mea este o garanție a bunei colaborări”

PMP, lăsat pe dinafară de PNL și USR-PLUS: „Vom cere românilor încrederea”