O fostă campioană a Ligii 1, în dificultate. A scos la vânzare cei mai importanți oameni

O fostă campioană a Ligii 1, în dificultate. A scos la vânzare cei mai importanți oameni

Astra Giurgiu este în căutare de profit, iar în acest șanse considerabile să termine pe podiumul Ligii 1.

Clubul din Giurgiu se teme că nu va reuși, însă, să ajungă în cupele europene, dar speră să obțină un profit liniștitor pentru viitor.

Astfel, Dani Coman, președintele Astrei, a anunțat că există discuții pentru cedarea mai multor jucători, inclusiv pentru Denis Alibec (foto), dar și antrenorul Bogdan Andone ar putea pleca, în cazul unei oferte tentante, informează Digi Sport.

„Avem discuții și pentru Denis Alibec și pentru alți jucători, dar nicio ofertă concretă. Bogdan Andone, dacă va avea vreo ofertă, discutăm, vedem cât cerem pe el și poate îl lăsăm să plece. A avut rezultate foarte bune, de ce să nu îl putem vinde?”, a declarat Dani Coman, la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au mai rămas de disputat doar două etape din acest sezon, iar Astra va întâlni Universitatea Craiova, meci ce trebuia să se dispute miercuri, dar a fost amânat din cauza confirmării cu COVID-19 a unui fotbalist al formației din Giurgiu, și FCSB. În prezent, gruparea pregătită de Bogdan Andone se află pe locul 3 în play-off, cu 33 de puncte, cu două mai multe față de formația patronată de Gigi Becali.

Astra poate pierde la „masa verde” meciul cu U Craiova

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, miercuri, că, în cazul în care meciul Astra - Universitatea Craiova nu se va juca până vineri, oltenii pot face memoriu la Comisia de Disciplină pentru a obţine câştigarea partidei la masa verde.

„În măsura în care meciul nu se va putea disputa cel târziu vineri, nu mai există date pentru a se juca. Caz în care obiectivul nostru rămâne acela de a se disputa celelalte meciuri rămase din acest sezon. Am văzut că cei de la Craiova iau în calcul inclusiv posibilitatea formulării unei contestaţii pentru a solicita câştigarea jocului la masa verde.

În cazul unei astfel de contestaţii, competenţa pentru soluţionara ei aparţine Comisiei de Disciplină a FRF. Ea produce o hotărâre executorie şi poate fi luat în calcul acest scenariu, atât timp cât va exista o asemenea contestaţie din partea celor de la Craiova. E un litigiu care se va deschide, eu nu pot să anticipez în acest moment soluţia”, a declarat Ştefan, la Telekom Sport.