Individ arestat pe plajă. Oferea turiștilor un copil de doi ani, pentru prostituție

Individ arestat pe plajă. Oferea turiștilor un copil de doi ani, pentru prostituție

Un român a fost arestat în Italia, la Ostia, după ce a oferit un micuț de doi ani, unui turist, pentru „prestații sexuale”.

Românul, în vârstă de 23 de ani încerca să plaseze copilașul potențialilor pedofili, care doreau să-și satisfacă instinctele sexuale în schimbul unor sume de bani. El a fost arestat de polițiștii din Guardia di Finanza, iar copilul, deshidratat, a fost preluat de autorități, în custodie.

Cazul îngrozitor s-a întâmplat în stațiunea Ostia, în apropiere de capitala Italiei, Roma. Individul se plimba prin stațiune, ducând copilul de mână, în căutare de posibili clienți. El a oprit în fața unui turist,  și i-a oferit băiatul în scopuri sexuale, cotra unei sume de bani, conform presei din Italia. După ce a refuzat, turistul a apelat imediat numărul de urgență, 117 și a solicitat intervenția poliției.

„Este un bărbat care încearcă să vândă un copil, se îndreaptă spre plaja Finanzere”, le-a spus turistul agenților de la Guardia di Finanza, conform blogsicilia.it.

Ne puteți urmări și pe Google News

O patrulă de poliție s-a îndreptat spre plaja indicată și l-a găsit pe individual care părea dispus să ofere copilul oricui s-ar fi interesat de el.  Văzând poliția, bărbatul a lăsat copilul unui trecător și a încercat să scape cu fuga. A fost prins rapid. După o cursă de aproximativ 200 de metri. El s-a opus reținerii și a încercat să-i atace pe polițiști, însă a fost imobilizat și pus la pământ.

Individul a fost reținut și dus la închisoarea Regina Coeli. Potrivit sursei citate, românul va fi cercetat pentru exploatare de minori și agresarea unui polițist aflat în exercițiul misiunii.

Pe de altă parte, băiețelul de doi ani a fost dus la un spital din Ostia unde urmează să primească îngrijiri de specialitate, mai ales că era într-o stare avansată de deshidratare. Pe parcursul anchetei, el va fi plasat în custodia autorităților.

Autoritățile italiene au demarat o investigație urmând să afle al cui este băiețelul pe care individul îl oferea pentru servicii sexuale. Din primele informații, se presupune că acel copil ar fi fost luat dintr-o tabără de persoane fără adăpost care își fac veacul prin capitala Italiei. Autoritățile nu exclud nici variant ca acesta să fi fost răpit de la părinții săi.

Crimă teribilă la Hunedoara. Și-a înjunghiat iubita după care s-a tăiat cu același cuțit

Violată de propriul tată. Drama unei adolescente de 13 ani