Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă teribilă la Hunedoara. Și-a înjunghiat iubita după care s-a tăiat cu același cuțit
Crimă teribilă la Hunedoara. Și-a înjunghiat iubita după care s-a tăiat cu același cuțit

Crimă teribilă la Hunedoara. Și-a înjunghiat iubita după care s-a tăiat cu același cuțit

Un hunedorean și-a înjunghiat iubita, în vârstă de 22 de ani, omorând-o, după care s-a automutilat cu același cuțit cu care a comis crima.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, este cercetat de poliţişti pentru că şi-ar fi omorât cu un cuţit iubita, după care s-a automutilat. Bărbatul a fost prins pe stradă de un jandarm aflat în timpul său liber.

Crima s-a petrecut într-o locuință de pe strada I.L. Caragiale din cartierul OM al municipiului Hunedoara.

„Joi, în jurul orei 13:35, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din municipiu are loc un scandal în familie. Din primele verificări, se pare ca un tânăr de 27 de ani, şi-ar fi înjunghiat concubina, după care şi-a produs răni prin tăiere în zona gâtului si a fugit din locuinţă”, se arată într-o comunicare a poliției hunedorene.

Suspectul a fost imobilizat pe stradă de un jandarm care se afla în timpul liber şi l-a observat pe tânăr că era plin de sânge şi care a declarat că şi-a omorât viitoarea soţie. Cazul a fost anunţat apoi la numărul 112, iar poliţiştii au preluat suspectul.

„Plutonier major Cîrdei Alexandru, din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, aflându-se în timpul liber, în municipiul Hunedoara, a imobilizat un bărbat care era plin de sânge și care a afirmat faptul că şi-ar fi omorât viitoarea soţie. Ulterior imobilizarii, jandarmul a apelat numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se efective ale poliţiei care au preluat   bărbatul, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, Simona Fodoca, citată de presa locală.

Potrivit comunicatului poliției, după ce a fost reținut, suspectul a fost dus la o unitate medicală unde a primit îngrijiri de specialitate. În cazul tinerei înjunghiate, medicii nu au mai avut ce să facă.

„Victima infracţiunii de omor avea 22 de ani. Poliţiştii nu au fost sesizaţi cu privire la conflicte anterioare între cei doi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cercetările în acest caz vor fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, necropsia urmând a stabili cauza morţii.

Românii, atacați din nou din Italia! „România devine Brazilia Europei”

Raport devastator despre influența Rusiei în Marea Britanie. Cum a acționat Kremlinul

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: