Individul, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat pentru treizeci de zile de o instanță a Judecătoriei Roman la solicitarea Parchetului local, fiind acuzat de viol.

Potrivit procurorilor, Iulian Șerban, din comuna Icușești, este anchetat pentru infracțiunea de viol în formă continuată, victima fiind fiica sa vitregă, de 13 ani. Acesta riscă o pedeapsă de pînă la 12 ani închisoare.

Bărbatul acuzat de viol lucra în construcţii, în Italia, unde locuia împreună cu soția și cei zece copii, între care și adolescenta de 13 ani. Trebuie spus că doar doi dintre aceștia sunt ai săi, femeia având alți opt copii dintr-o relație anterioară.

La un moment dat, el a rămas fără loc de muncă și s-a întors cu copiii acasă, în vreme ce soția sa a rămas în Italia. Ulterior, când a revenit în România, după o perioadă de timp, femeia a descoperit, în urma unui control medical, că fiica sa este însărcinată în şase săptămâni.

Având în vedere vârsta fetei și refuzul acesteia de a spune cine este tatăl, mama a solicitat să i se facă avort și să se recolteze probe ADN de la făt. Testele au fost aprobate cu atât mai mult cu cât era vorba de o infracțiune sexuală. În acest context au fost luate probe ADN de la frați și de la alte rude de sex masculine, mai puțin de la tată care a plecat în Italia.

Între timp, anchetatorii români, care aveau în lucru cazul fetei au colaborat cu cei din Italia care au dispus ca și lui Iulian Şerban să i se recolteze probe ADN.

În urma analizelor s-a stabilit că acesta este tatăl copilului, iar cazul a fost închis zilele trecute, cînd Iulian Şerban s-a întors în România. El a fost reținut și arestat, urmând să fie trimis în judecată pentru viol.

Crimă teribilă la Hunedoara. Și-a înjunghiat iubita după care s-a tăiat cu același cuțit

Românii, atacați din nou din Italia! „România devine Brazilia Europei”