Va fi Regele Marii Britanii! Familia Regală a dat semnalul care face ocolul planetei

Va fi Regele Marii Britanii! Familia Regală a dat semnalul care face ocolul planetei

Eveniment de marcă în Familia Regală Britanică: cu ocazia aniversării zilei în care a împlinit 7 ani, Prinţul George al Marii Britanii apare în două fotografii date publicităţii.

Micul prinţ este al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, prinţul Charles, şi tatăl, prinţul William.

El apare zâmbind în cele două fotografii realizate la începutul acestei luni de mama sa, Kate, Ducesa de Cambridge.

Conform Reuters, care este citată de Agerpres, cele două imagini au fost date publicităţii de Palatul Kensington marţi seară, înaintea zilei de naştere a prinţului.

Este o ocazie rară pentru cei care urmăresc viaţa şi activitatea Familiei Regale Britanice, având în vedere că William şi Kate nu prea îşi expun copiii.

Cei 3 copii ai cuplului sunt rareori văzuţi în public şi puţine fotografii cu ei sunt date publicităţii, dar este o tradiţie ca anumite imagini surprinse de Kate să fie publicate la ocazii speciale.

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească două noi fotografii cu prinţul George înainte de cea de-a 7-a aniversare a zilei sale de naştere, mâine”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Palatul Kensington.

Totuşi, curioşii n-au aflat şi locul în care au fost realizate imaginile, întrucât nu există nicio referire cu privire la acesta.

În prima dintre poze, George apare îmbrăcat cu un tricou polo verde închis, iar în cea de-a doua el apare într-un tricou cu model camuflaj şi cu părul ciufulit.

De asemenea, el pare să-şi fi pierdut recent unul sau mai mulţi dinţi de lapte.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary's din Londra, la 22 iulie 2013.

Prima apariţie publică a lui a fost consemnată chiar a doua zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale, în faţa presei şi curioşilor.

În prezent, Marea Britanie face primii paşi pentru a ridica măsurile de izolare impuse în contextul pandemiei de COVID-19 şi în care opţiunile de vacanţă sunt limitate.

Astfel, este de aşteptat ca George să îşi petreacă ziua de naştere acasă, dar în 2019 el şi-a sărbătorit ziua de naştere pe insula Mustique din Caraibe.

George este cel mai mare dintre copiii cuplului William şi Kate Middleton. Sora lui, Charlotte, are 5 ani, iar fratele său, Louis, are numai 2 ani.

sursa: Agerpres

Ne puteți urmări și pe Google News