Jaf armat la o casă de jocuri în județul Tulcea. Agent de securitate împușcat de atacator

Jaf armat la o casă de jocuri în județul Tulcea. Agent de securitate împușcat de atacator

Poliția din județul Tulcea caută un individ, care, înarmat cu un pistol și cu cagulă pe față, a jefuit o casă de jocuri și înainte de a fugi l-a împuscat pe agentul de securitate care l-a surprins în acțiune, rănindu-l la cap.

Jaful a avut loc în noaptea de luni spre marți  în jurul orei 3:00, în localitatea Greci,  când un individ, cu faţa acoperită de o cagulă, a intrat în sala de jocuri de noroc şi a îndreptat un pistol către persoana de serviciu, cerându-i toți banii din casierie şi din păcănele. Aceasta a apucat să apese între timp butonul de panică, dar agresorul reușise să ia banii, aproximativ 5000 de lei, şi a încercat să fugă.

Agentul de securitate a ajuns la fața locului în două minute, chiar când infractorul încerca să părăsească sala de jocuri. Acesta a îndreptat arma şi către agent, l-a împins şi a fugit. Agentul a plecat în urmărire şi, la un moment dat, agresorul s-a oprit şi a tras asupra urmăritorului, rănindu-l uşor la cap, după care s-a pierdut în noapte.

A fost anunţată poliţia, criminaliștii au început cercetarea la locul jafului. Potrivit tulceanoastră.ro, se vor verifica înregistrările de pe camerele video din incinta societăţii, dar şi din localitate. Poliţia a confirmat evenimentul, dar nu a putut da detalii, fiind o anchetă în lucru. Agentul de securitate, rănit la cap, a fost examinat de către un medic legist, fiind în afara  pericolului.

Oficial de la IPJ Tulcea

„În noaptea de 13/14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale având ca obiect jocuri mecanice, unde sub amenințarea unei arme neletale, ar fi determinat angajatul unității să-i inmâneze suma de aproximativ 5000 de lei, aflată în casa de marcat, respectiv în aparate.

În urma acționarii butonului de panică, agentul de pază sosit la fața locului a pornit în urmărirea presupusului suspect, care ar fi tras asupra acestuia, rănindu-l ușor. În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetarile continuă pentru identificarea autorului, tragerea la raspundere penală și recuperarea prejudiciului”.

(Foto-Arhiva EVZ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News