O nouă gafă uriașă făcută de ministrul Ionuț Stroe, după apariția în chiloți

O nouă gafă uriașă făcută de ministrul Ionuț Stroe, după apariția în chiloți

Ionuț Stroe a făcut o greșeală imensă și nu și-a dat seama, ca să o repare.

Devenit celebru după ce a apărut în chiloți, în timpul unei emisiuni, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a ieșit din nou la rampă cu o nouă gafă. El și-a greșit numele în momentul în care a completat declarația de avere. A mâncat litera n din prenumele Marian, astfel că în actul oficial apare scris Stroe Ionuț Maria.

Ministrul s-a remarcat cu o gafă antologică în timp ce participa la o emisiune a postului Pro X. Stroe era acasă și a scăpat telefonul cu care se filma. Astfel, telespectatorii au putut vedea că șeful de la Tineret și Sport era îmbrăcat office doar pe jumătate. El nu purta pantaloni și stătea lejer, pe canapea, doar în chiloți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ministrul a revenit cu explicații și a spus că nu este afectat din cauza faptului că adevenit viral în urma gafei. „Duminică dimineața, acasă, ținutele sunt mai «sportive», chiar și atunci când dau interviuri. N-am o problemă dacă a devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris Ionuț Stroe pe contul de Instagram.

Camera web l-a dat de gol. Ionuț Stroe, în chiloți la TV. Replica a venit rapid

Exclusiv. Ministrul Ionuț Stroe, despre ancheta DNA: Este o copilărie. Va ieși totul la lumină

Altfel, la începutul lunii, ministrul a anunțat că va avea o discuție cu Gheorghe Hagi, legat de un plan de dezvoltare a fotbalului românesc.

„Am avut o discuţie cu Gheorghe Hagi şi a rămas să ne vedem faţă în faţă în perioada următoare pentru a discuta mai în amănunt. Pentru că avem un interes comun: dezvoltarea sportului românesc pe termen lung. Este foarte important ca instituţie să avem alături oamenii din sport deschişi şi dornici să ne pună la dispoziţie expertiza lor”, a spus Ionuț Stroe.

„Hagi e un model, un model pentru întreaga societate românească. Avem nevoie de expertiza lui. El e unul dintre sportivii de legendă care nu numai că a făcut performanţă, dar el a ales să împărtăşească generaţiilor care au urmat din cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei. Ba mai mult, a ales să investească în sport şi a făcut-o cu succes,” a completat Stroe.