Cîţu: „O miniciună PSD-istă”. „Am spus că rata inflației va scădea și am avut dreptate”

Cîţu: „O miniciună PSD-istă”. „Am spus că rata inflației va scădea și am avut dreptate”

Ministrul Finanţelor, Florin Cîțu, a atacat dur pe cei din PSD spunând că mint atunci când afirmă că preţurile au crescut în perioada stării de urgenţă.

"Am mai demonatat o miniciună PSD-istă!", a scris Florin Câţu pe social media şi continuă: "Rata inflației de 2.3% în mai 2020 față de 4% în decembrie 2019" , a comentat pe social media.

"PSD a anunţat pe țoață perioada stării de urgență "explozia prețurilor". Am spus în tot acest timp că rata inflației vă scădea și am avut dreptate.

În guvernarea PNL puterea de cumpărare a romanilor a crescut în fiecare lună. Tot ce am spus s-a întâmplat. Nimic din ce a spus PSD nu s-a adeverit. PNL a guvernat bine în această perioadă iar acum se văd și rezultatele în economie. Nu ne oprim. Vom continua cu măsuri benefice pentru TOȚI romanii!", este mesajul ministrului Finanţelor postat pe contul personal de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

În întâmpinarea celor afirmate mai sus, ministrul Finanţelor a ataşat o caputră din comunicatul Institutului Naţional de Statistică:

Este posibil ca imaginea să conţină: text
Mai mult de atât, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a atact în termeni foarte duri PSD-ul chiar  în plenul Parlamentului la dezbaterea moțiunii simple, depuse de parlamentarii social democrați.  Aici, Cîțu acuză PSD că folosește coronavirusul pentru a ataca Guvernul. „Nu mai este România voastră. Românii v-au trimis acasă pentru populismul vostru ieftin”, le-a transmis ministrul Finanțelor. „Toți investitorii au încredere în Guvernul României”, a susținut Cîțu, de la tribuna Parlamentului.