Englezii au aflat. Un model Playoboy vrea să cumpere un club de fotbal din România

Englezii au aflat. Un model Playoboy vrea să cumpere un club de fotbal din România

Anamaria Prodan este considerată de ziariștii de la The Sun cea mai sexy impresară din lume.

Informația conform căreia Anamaria Prodan ar vrea să investească la prim-divizionara Hermannstadt este comentată și în presa engleză. Ziariștii de la celebrul tabloid The Sun o prezintă pe impresara româncă și amintesc de momentul în care „Prodanca” a pozat în Playboy.

„Descoperă un model uimitor Playboy, agent de fotbal acum, Anamaria Prodan, care vrea să investească la clubul din România, Hermannstadt”, scrie sursa citată.

Ziariștii de la The Sun consideră că soția lui Laurențiu Reghecampf este cea mai sexy impresară din lume. „Prodan este considerată cel mai hot agent de fotbal din lume. Postează o mulțime de fotografii în costum de baie pentru sutele de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan declarase, marți, misterios, că ar putea să cumpere o formație de fotbal. Cei de la Hermannstadt au probleme financiare, iar jucătorii nu au fost plătiți în ultimele trei luni.

„În această săptămână la clubul nostru au avut loc două ședințe importante pentru noi.. Au participat toți membrii Consiliului Director al A.F.C.Hermannstadt, iar acești oameni, de bună credință, au înțeles că Sibiul are fotbal prin #FCH și au decis să facă tot posibilul (chiar tot!) ca acest lucru să nu se schimbe. Prin urmare, fiecare a contribuit financiar, de așa natură încât datoriile clubului rămase din trecut să fie achitate.

Aceste demersuri, dar și altele la fel de normale, vin în sprijinul obținerii licenței pentru Liga 1, iar noi considerăm că îndeplinim toate condițiile necesare în acest sens. Cât despre potențiali investitori, vehiculați sau nu prin presă, noi suntem deschiși oricând la discuții.

E firesc să fie așa, mai ales dacă putem asigura astfel un climat favorabil obținerii de performanțe, cum se spune în sport. În ciuda zvonurilor apărute astăzi prin presă, astfel de discuții nu au avut loc până acum, dar … ținem ușa deschisă!

Restanțele salariale față de jucători, precizăm că acestea nu depășesc 3 luni. Totodată, ele vor fi achitate, așa cum au fost de fiecare dată până acum, iar fotbaliștii noștri au fost înștiințați și cunosc asta”, au anunțat conducătorii într-un comunicat.