Dragnea contraatacă! Pare cel mai crunt război din istoria PSD. Totul sau nimic!

Dragnea contraatacă! Pare cel mai crunt război din istoria PSD. Totul sau nimic!

Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii fostului lider al PSD Liviu Dragnea, a lansat un atac foarte dur în direcţia noii conduceri a social-democraţilor.

Fostul secretar general al formaţiunii a dat de înţeles că în interiorul partidului sunt infiltraţi la cel mai înalt nivel politicieni care au anumite legături cu zona serviciilor secrete.

De asemenea, Codrin Ştefănescu a reamintit că politica partidului va aduce mari deservicii în viitor, el fiind convins că PSD pierde şi va continua să piardă mulţi alegători dacă nu se schimbă ceva la nivelul conducerii social-democraţilor.

„În ultima vreme suntem criticați tocmai de cei care au crezut în noi și ne-au votat! Și au dreptate, asta-i clar!

Ne puteți urmări și pe Google News

Limpede că lumina zilei. Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL și a lui Iohannis.

Cā suntem timizi și speriați sā nu ne supărăm șefii din umbră! Cā ne delimităm, la ordin, de toate mesajele din trecut!

Că numele Dragnea, Codrin, Olguța, Șerban, Pleșoianu, Nicolicea, Iordache, etc, sunt interzise de nouă conducere a PSD.

Că partidul este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid. Puciștii de ieri, școliți în tot felul de academii secrete, noii conducători de azi!

Sunt demiși, pe bandă rulantă, toți membrii curajoși interziși de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altădată.

Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii județeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie să-și recupereze urgent partidul!

Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocară! Și nu vom mai ieși printre oameni de rușine!

Că am fost lași și i-am trădat! Eu, unul, m-am săturat să fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Altfel, Dragnea are mai probleme la Penitenciarul Rahova. Ultima dintre ele poate alimenta inclusiv teoriile lansate recent de Codrin Ştefănescu.

sursa foto: facebook