Lovitură sub centură pentru sportul românesc! Anunțul făcut de ministrul Sănătății: „Depinde de evoluție”

Lovitură sub centură pentru sportul românesc! Anunțul făcut de ministrul Sănătății: „Depinde de evoluție”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a afirmat că, în contextul pandemiei de coronavirus, competițiile sportive cu adunări mari de persoane nu pot fi reluate în următoarele două luni.

Nelu Tătaru a precizat că, în acest moment, România nu își permite slăbirea măsurilor. „Când vorbim de reluarea activității ne gândim să redeschidem anumite locuri de muncă, să redeschidem anumite spații. Sunt multe la care ne gândim, dar nu la adunările cu număr mare de participanți. Ne gândim după următoarele 2, 3 luni, depinde de evoluție”, a spus ministrul Sănătătății.

„Măsurile instituite până în acest moment de autorități își dovedesc eficiența în combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19) și se impune respectarea strictă a acestora și în perioada imediat următoare” - Grupul de comunicare strategică

Altfel, oficialii LPF iau în calcul ca sezonul Ligii 1 să fie reluat pe 6 iunie și să se încheie pe 26 iulie. Din actualul sezon din primul eșalon au mai rămas de disputat 8 etape din play-off și 12 din play-out. În cazul în care meciurile se vor relua, accesul publicului va fi interzis pe stadioane.

Ne puteți urmări și pe Google News