George Burcea și Andreea Bălan, scandal în ziua de Paște. Și-a „mitraliat” fosta soție!

George Burcea și Andreea Bălan, scandal în ziua de Paște. Și-a „mitraliat” fosta soție!

George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin război. Cearta celor doi a continuat chiar și în ziua de Paște, de data aceasta pe câmpul social-media.

Deranjat că a fost blocat pe contul de Instagram al Ellei, fiica sa cea mare, George Burcea pur și simplu a mitraliat-o pe Andreea Bălan, lansând atacuri în rafală la adresa fostei soții. În momentul în care a realizat că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al Ellei, actorul a publicat trei imagini pe care a scris mesaje dure, notează cancan.ro.

„Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, a scris Burcea. Dar nu s-a mulțumit cu atât și a atacat-o fără menajamente pe Andreea Bălan: „Când c#$%*& fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo”.

Replica „Bălanei” nu s-a lăsat mult așteptată și a venit în miez de noapte. Undeva spre ora 00:30, Andreea a răspuns: „Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai hshare și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună, Ella Maya și Clara Maria. La cea de-a doua naștere, vedeta a suferit un cardio-respirator la scurt timp după operația de cezariană. Medicii au intervenit prompt și i-au salvat viața, Andreea Bălan trecând atunci prin cea mai grea cumpănă. După doar câteva luni, a urmat despărțirea de George Burcea, la dorința actorului.