Sub ochii Occidentului. Maceta, sfârșitul îngrozitor al creștinilor

Sub ochii Occidentului. Maceta, sfârșitul îngrozitor al creștinilor

Occidentul asistă nepăsător la asasinarea creștinilor – doar pentru că sunt creștini – în Nigeria, de către grupările teroriste înarmate de Statul Islamic. În special gruparea Boko Haram se face vinovată de genoicid.

„Erau în drum spre o nuntă – nunta ei. Era înconjurată de cele mai bune prietene ale ei, discutau și mintea Marthei era probabil la detaliile de ultima clipă, la ceremonie, la emoția de a-i vedea din nou pe toți. Ea și logodnicul ei urmau să se căsătorească de Revelion, la doar câteva zile distanță, lângă casa familiei ei din satul Adamawa”.

Astfel începe un denunțător articol scrie de Tony Perkins pentru Family Research Council (SUA) și publicat de tribuna.us.

Perkins descrie crime abominabile despre care nimeni în Occident nu vorbește și nimănui nu pare să-i pese.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aveau de făcut o călătorie de șapte ore de la Maiduguri pe drumurile nigeriene prăfuite. O călătorie care, pentru Martha și domnișoarele ei de onoare, a ajuns la un final brusc și îngrozitor. Parcurseseră doar câteva sute de km când au văzut niște bărbați – luptători, înarmați de Statul Islamic. Fiecare creștin din zonă fusese avertizat cu privire la Boko Haram. Luați-vă măsuri de precauție suplimentare, li s-a spus. Lucrurile se înrăutățiseră. Așa că atunci când Marthei i s-a ordonat să tragă pe dreapta și să coboare din mașină, știa ce va urma. Îngrozită, a simțit cum mâinile i-au fost trase la spate. Satisfăcuți de faptul că femeile prinse erau creștine, bărbații și-au scos macetele. Pe rând, țipetele lor au plutit prin aerul deșertului gol, fetele fiind decapitate. Un întreg alai de nuntă inocent a fost lăsat într-o baltă de sânge pe marginea drumului”.