Bizara legătură între o Pizza Carnivora și o femeie. Reporter de Cursă Lungă

Bizara legătură între o Pizza Carnivora și o femeie. Reporter de Cursă Lungă

Greu de crezut, dar chiar există o conexiune între banala pizza și femeile din jurul nostru.

Un foarte bun prieten a primit, săptămâna trecută, pe Facebook, o „memă” de la iubita lui cu care se luase-n coarne, din niște motive cât se poate de banale. Mesajul suna cam așa: „În ziua în care ai să înțelegi de pizza se face rotundă, se pune în cutii pătrate, pentru ca apoi să o mănânci triunghiuri, atunci o să înțelegi și femeia”. A circulat „mema” o vreme și pe Facebook. O mai văzusem.

Și nu știa, săracu' ce să-i răspundă. Răspunsul pe care l-a primit femeia, nu pot spune numele autorului, a fost bulversant: „Blatul se învârte ca să se subțieze, inerția și forta centripetă îl fac rotund. Dimensiunea obligă la tăiere. Și nu sunt triunghiuri, ci segmente de cerc. Iar cutiile pătrate sunt mult mai ieftine decât cele rotunde, pentru că nu au pierderi. Înțelegi femeia atunci când îți spune clar că nu vrea guacamole, dar tu deja i-ai luat șireturile fosforescente la care făcea referire”. S-au împăcat în juma' de oră. L.M.C. Adică; „La Mintea Cocoșului”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Well, la mulți ani, domnițelor, doamnelor și bunicilor! Iar bărbaților care au relații de anduranță, fie ele și consensuale, nu neapărat stabilite prin hârtie la primărie, le doresc răbdare. Multă răbdare. Io, unu’ m-am pârlit. Și mai ard în continuare. Poate că-mi mai doresc sau poate că nu. Căci numai boul e consecvent.