Update. Încesnare: un poștaș a fost jefuit de banii de pensii

Update. Încesnare: un poștaș a fost jefuit de banii de pensii Poștaș Sursa foto: EVZ

Localnicii unui sat din Prahova au rămas fără banii de pensii. Nimeni nu știe când se va remedia situația. Poștașul, care pornise, joi după-amiaza, să le aducă oamenilor pensiile a fost jefuit la drumul mare.

UPDATE. Poliţiştii din Prahova au constatat că poștașul și cei care l-au tâlhărit erau pe-o mână. Bărbatul și-a înscenat totul, ca să pună mâna pe bani. ”Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale.

Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie”, precizează IPJ Prahova. În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Știrea inițială: 

Ne puteți urmări și pe Google News

Un poștaș ar fi fost tâlhărit de doi indivizi care i-au furat geanta cu banii de pensii. Bărbatul a alertat polițiștii și spune că doi bărbați necunoscuți l-ar fi tâlhărit și i-ar fi furat geanta în care se aflau banii de pensii, zeci de mii de lei.

Întâmplarea a avut loc pe raza localității Ariceștii-Rahtivani. Poștașul se deplasa cu mașina personală când a fost oprit de doi indivizi. Unul i-a dat un pumn în figură, iar celălalt a deschis portiera și i-a luat geanta. „Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, a transmis IPJ Prahova, conform Realitatea. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.