După ce a bătut-o pe Daniela, croatul a sărit și la iubitul surorii ei! Agresorul a fugit apoi cu transportul în comun

După ce a bătut-o pe Daniela, croatul a sărit și la iubitul surorii ei! Agresorul a fugit apoi cu transportul în comun

În dimineața în care Daniela Crudu a ajuns la spital în urma loviturilor puternice pe care le-a primit de la iubitul ei croat, despre care se spune că ar fi un luptător profesionist, sora ei, Ana Maria Crudu, împreună cu iubitul ei, au sosit de urgență la casa brunetei. 

Aceștia au purtat o discuție tensionată cu agresorul, în timp ce acesta își îndesa mașina cu hainele pe care le avea la vedetă.

Captura foto din filmările realizate de Spy News

Din discuția filmată de reporterii Spy News reiese că iubitul Anei  Maria Crudu a țipat la el: „Vezi că ești în România!”, în limba engleză.

La un moment dat, croatul și-a ieșit din minți și l-a împins pe „cumnatul” Danielei Crudu, având o atitudine agresivă și față de acesta. Ana Maria și-a prins partenerul de braț, încercând să își apere iubitul de o posibilă ieșire violentă a celui care i-a căsăpit sora.

Ne puteți urmări și pe Google News

După această discuție, croatul, neavând cartelă de acces la poarta interioară a imobilului, și-a păsărsit mașina în parcare și a luat autobuzul pentru a ajunge la un hotel unde să se cazeze.

La scurt timp după ce a ajuns în recepție, poliția a venit după el și l-au dus înapoi în imobilul unde a agresat-o pe vedetă.