Final cu achitări în procesul Cordunenilor. Interlopul ajunge la pușcărie pentru gelozie

Final cu achitări în procesul Cordunenilor. Interlopul ajunge la pușcărie pentru gelozie

După un proces care a durat zece ani, judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au pronunțat sentințele în dosarul celebrului clan Corduneanu, trimis în judecată în 2010 de DIICOT, pentru infracțiuni de trafic de persoane, trafic de minori, spălare de bani, lipsire de libertate, șantaj, constituire de grup.

Liderul Clanului, Costel Codreanu, a primit trei ani de închisoare cu executare, fiind achitat în toate infracțiunile, mai puțin una informatică. Mai precis, el a apelat la serviciile unui hacker, care i-a „spart” laptop-ul soției sale, Grațiela, pentru că bănuia că îl înșală.

Pentru celelalte infracțiuni, Costel Corduneanu a fost achitat. În același dosar a mai fost condamnat și Marinel Corduneanu. El a primit cinci ani de închisoare, restul inculpaților fiind achitați.

Costel Corduneanu nu va petrece mult timp în spatele gratiilor, pentru că a executat deja, în stare de arest, doi ani și o lună de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este o soluţie echitabilă pentru care am muncit ani buni! Având in vedere faptul ca domnul Corduneanu are executata o mare parte din pedeapsa ca arest preventiv, va mai executa câteva luni!”, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Costel Corduneanu, citat de ziaruldeiași.ro.