Aglomerație la frontieră. Cât se așteaptă la ieșirea din țară spre Ungaria

Aglomerație la frontieră. Cât se așteaptă la ieșirea din țară spre Ungaria

Aglomerație la frontieră. Cel mai important punct de trecere a graniței din vestul țării este aproape blocat, timpii de așteptare numărându-se cu zecile de minute în cazul autoturismelor, și depășind 100 de minute pentru mașinile mari de transport.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II Autostradă pe sensul de ieșire din țară, se așteaptă 50 de minute pentru a ajunge la control. Aglomerația a crescut de vineri dimineață, românii vrând să profite de mini-vacanță.

Potrivit aplicației trafic online a Poliției de Frontieră, la Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, se așteaptă 50 de minute pentru a se ajunge la control, iar la Urziceni, 30 de minute. Acestea sunt cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei. Probleme sunt și la controlul camioanelor, tot pe sensul de ieșire din țară și tot la frontiera Nădlac II de pe autorstradă. Aplicația trafic online avertizează că timpul de așteptare pentru a ajunge la control se ridică, în cazul acestor mașini de mare tonaj, la 110 minute.

Ne puteți urmări și pe Google News