Mircea Badea despre magistrați: „Văicărelile lor nesimțite sunt sublime”

Mircea Badea despre magistrați: „Văicărelile lor nesimțite sunt sublime”

Recunoscut pentru stilul direct și ironiile fine, Mircea Badea își confirmă faima cu ultima postare pe Facebook.

Vedeta Antenei 3 a dat forward la o știre despre magistrații români, difuzată de Știrile Pro Tv.

Mircea Badea a însoțit textul postat pe contul de Facebook, referitor la protestul magistraților împotriva tăierii pensiilor de serviciu, cu următorul mesaj: „Felul în care ghiorlăie magistrățeii pentru a-și păstra pensiile nesimție e muzică pentru urechile mele. Văicărelile lor nesimtițe sunt sublime”.

Știrea prezenta reacția Laurei Radu, președintele Tribunalului București, care afirmă că „degeaba comentează lumea, că pensiile lor se bazează pe contribuția lor lunară. Și să nu uite lumea că au o serie de incompatibilități și interdicitii în timpul carierei”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Magistrații susțin la unison că decizia Parlamentului afectează independența justiției. În acest sens, ei invocă două decizii ale Curții Constituționale, prin care se stabilește că nu pot fi anulate unele drepturi deja câștigate.

În semn de protest față de intenția politicienilor de la tăia pensiile de serviciu, magistrații anunță că vor judeca doar cauzele urgente, civile sau penale. Procesele sunt amânate la mai multe instanțe din țară.