Accident rutier, cu patru copii răniți, la Constanța. News Alert

Accident rutier, cu patru copii răniți, la Constanța. News Alert

Patru copii, cu vârste de 13 și 14 ani, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Constanța, victime ale unui accident petrecut în urma coliziunii dintre un autoturism și o căruță, nesemnalizată.

Accidentul de circulație a avut loc, în această seară, pe drumul județean 228 între localitățile Poarta Albă și Nazarcea. Un autoturism, în care se aflau șoferul și patru minori, trei fete de 13 ani și un băiat de 14 ani, a intrat în coliziune cu o căruță. Atelajul hipo nu era semnalizat și de aceea șoferul autoturismului l-a observat în ultima clipă, reușind să evite impactul care, altfel, ar fi avut urmări dramatice.

În urma manevrei rapide de ocolire a căruței, șoferul s-a oprit cu mașina într-un șanț. La fața locului au ajuns două echipaje medicale, cu ambulanțe SAJ și SMURD. Copiii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, fetele acuzând traumatisme ușoare, julituri, fiind speriate, iar băiatul, cu suspiciune de fractură la un picior. Minorii au rămas internați, sub supraveghere medicală.

Ne puteți urmări și pe Google News