Caz cutremurător la Pașcani. Acuzații grave la adresa medicilor

Caz cutremurător la Pașcani. Acuzații grave la adresa medicilor

Fiul unei bătrâne din Pașcani reclamă faptul că medicii nu au trata-o așa cum ar trebui pe mama lui, care a murit la scurt timp după externarea din spital

Medici acuzați de neglijență criminală. Acest lucru îl reclamă familia unei femei din Pașcani, care a murit la scurt timp după ce a fost externată. Fiul femeii, pe care o cheamă Aurica și locuiește într-un sat din județul Iași, spune că ea a fost internată pe 20 septembrie din cauza unei dureri la un picior. 

La scurt timp după ce a fost internată la secția de Îngrijiri Paleative, starea ei de sănătate s-a deteriorat repede. Familia spune că ea a fost externată în stare inertă, având răni deschise pe tot corpul, potrivit antena3.ro.

,,La internare, mama mea era foarte vorbăreață. Nu prezenta nici un semn sau motiv de moarte. După câteva zile de la internare am constatat că mama mea nu mai vorbea, nu mai mânca, nu mai bea apă, nu mai deschidea ochii, nu mai mișcă nici mâinile, nici picioarele”, a precizat fiul femeii,  în plângerea făcută la Direcția de Sănătate Publică Iași după decesul mamei, care a avut loc la o lună după internare.

Ne puteți urmări și pe Google News