Șofer de autobuz pe strada morții. Zeci de călători, în pericol

Șofer de autobuz pe strada morții. Zeci de călători, în pericol

Șoferul unui autobuz din Craiova a fost surprins de călători într-o ipostază greu de imaginat. Oamenii au pus mâna pe telefoanele monbile și l-au filmat, iar unul din călători a postat totul pe Facebook.

Fără nicio intenție, bărbatul a început realmenmte să salte în scaun și așa a ținut-o tot drumul, zeci de minute. Vorba cuiva de pe Facebook: parcă nu călătoreau cu un autobuz, ci cu troaca.

Zeci de călători au privit cum ţopăia pe scaun de sus în jos şi încerca să ţină drumul drept. Totul din cauza calității proaste a șoselei, dar și vechimii mijlocului de transport în comun, rămas, pare-se, fără suspensii.

”Oamenii râdeau, dar e trist. Autobuzul era foarte vechi, nu mai avea suspensii, huruia, bârâia, simţeai cum se dezmembrează în mers. E un pericol să mergem cu astfel de mijloace de transport”, a declarat unul dintre călători. Pe Facebook, la postarea inițială, oamenii au făcut haz de necaz: „Plimbare cu troaca… Era scaun cu masaj integrat… Păcat că n-am fost şi eu, alţii plătesc bani grei pentru senzaţii tari… hal de condiţii…”, au scris oamenii pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Cancan.ro