Cum arată Dragnea după 6 luni de pușcărie. Foto în articol

Cum arată Dragnea după 6 luni de pușcărie. Foto în articol

Liviu Dragnea ar putea fi scos azi din închisoare și dus în fața judecătorilor care vor discuta cererea sa de contestare în anulare a sentinței cu închisoarea

UPDATE: Liviu Dragnea a fost adus la ÎCCJ, unde se judecă o contestație în anulare depusă de fostul șef al PSD. Nu a avut apărător, așa că instanța a amânat cauza pe 10 decembrie, pentru ca Dragnea să își angajeze avocat.

Fostul lider PSD a avut o apariție șocantă. Se pare că în cele 6 luni petrecute la Rahova, Dragnea a decis să renunțe la mustața care îl consacrase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul lider al PSD , condamnat  la trei ani  și jumătate de închisoare, a introdus în nume personal o contestație în anulare, aceasta fiind o cale extraordinară de atac prin care vrea să anuleze pedeapsa primită , anunță   realitatea.net.

Liviu Dragnea ar putea fi scos din penitenciar marţi dimineaţă şi dus la sediul instanţei supreme, unde magistrații ar urmă să discute  contestaţia să în anulare, prezența lui fiind obligatorie. Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv pe 27 mai la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, el încercând de două ori să scape din închisoare cu ajutorul a două cai extraordinare de atac a sentinţei judecătoreşti deefinitive, și anume  o contestaţie în anulare, formulată pe 18 octombrie, şi un recurs în casaţie, înregistrat  pe 22 octombrie.