Dincă șochează și în penitenciar. Criminalul nu s-a putut abține. Nimeni nu a reacționat

Dincă șochează și în penitenciar. Criminalul nu s-a putut abține. Nimeni nu a reacționat

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că clientul său regretă faptele comise.

Claudiu Lascoschi îl reprezintă în acest dosar pe Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, două adolescente din Caracal. În direct la Antena 3, avocatul Lascoschi a vorbit despre reacțiile pe care Dincă le are acum în închisoare.

Astfel, susține avocatul, monstrul din Caracal ar regreta crimele pe care afirmă că le-a comis și plânge non-stop în penitenciar, deoarece conștientizează gravitatea faptelor sale.

„Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment, a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește aceste evenimente tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Pe de altă parte, pentru Claudiu Lascoschi lucrurile sunt clare: „Nu este vorba numai de declarațiile lui Gheorghe Dincă. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Nici nu există o a treia victimă. Există doar două victime”.

Trimise în SUA, la laboratoarele FBI, rezultatele analizei rămășițelor osoase descoperite în pădurea din Caracal nu au ajuns încă la anchetatorii din România.

Ne puteți urmări și pe Google News