Un gay și-a ars iubitul cu 25.000 de euro. Povestea a ajuns la procurorii DIICOT

Un gay și-a ars iubitul cu 25.000 de euro. Povestea a ajuns la procurorii DIICOT sursa: Arhivă EVZ

Un tânăr a dat cu subsemnatul la DIICOT, după ce iubitul său mai în vârstă l-a acuzat că i-a cheltuit 25.000 de euro de pe card.

Idila dintre cei doi bărbați a început odată cu achiziționarea unei locuințe de către cel mai tânăr, pe nume Albert, de la cel ajuns deja la vârsta a doua și, care, ulterior, impresionant de povestea de viață a partenerului, i-a dat cardul, spunându-i că are mână liberă să cheltuie.

În câteva ore, Albert a tocat 25.000 de euro într-un mall.

”S-a făcut transferul de bani, s-a plătit contractul la casă, ulterior cum eu am interacţionat cu el şi i-am povestit viaţa mea personală, mi-a oferit un sprijin financiar. După ce a incasat jumătate din bani a venit la mine şi mi-a spus: dacă ai nevoie de bani ia-ti asta, ăsta este cardul, ăsta este pin-ul, poţi să cheltui”, a explicat Albert, tânărul acuzat. ”S-a dus şi a cerut fetelor de acolo camerele, a început să facă pe anchetatorul, să vadă: ia arată cu cine a fost în magazin? Observând, m-a intrebat cine e respectivul şi i-am spus că e partenerul meu de viaţă”, a explicat tânărul, potrivit KanalD.

Ne puteți urmări și pe Google News

Degeaba au încercat să se împace, Albert a ajuns să fie pus sub control judiciar, fiind acuzat de fraudă în operațiuni bancare.