Victimă Colectiv: „Încerc să nu prea iau contact cu oamenii”. Mărturii șocante

 Victimă Colectiv: „Încerc să nu prea iau contact cu oamenii”. Mărturii șocante

La patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, supraviețiuitorii continuă să trăiască în coșmar. Nu vor uita niciodată prin ce au trecut. Urmele sunt vizibile pe corp. Adina Apostol a fost unul dintre supraviețuitori.

Adina Apostol era în comă atunci când a fost transferată la un spital din Belgia. Tânăra povestește că după o săptpămână de spitalizare în România, se infectase deja cu nouă bacterii.

Între timp a trecut prin zeci de operații, iar reintegrarea în societate a fost dificilă. Tânăra admite că după acel incident a devenit izolată. ”Am avut multe momente, m-am închis în mine și momente în care am răbufnit, și momente în care mă săturasem de tot, momente în care voiam să cedez, au fost tot felul de momente. Încerc să nu prea iau contact cu oamenii, în general, evit”, spune Adina Apostol.

În urma incendiului din clubbul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane. În final, numărul victimelor a ajuns la 64, alte 38 de persoane murind în spital. Zeci de persoane se află, încă, sub tratament.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Cancan