Sandra se muta la vila in Pipera

Sandra se muta la vila in Pipera

Sandra Stoicescu reuseste sa se mute la Madrid fara sa paraseasa Bucurestiul. Madrid e numele cartierului din Pipera, unde stirista Antenei 1 va locui din aprilie, alaturi de logodnic si de mama ei.

Stirista «Observatorului» de la Antena1 se alatura vedetelor care au dat asfaltul si zgomotul pe gradina din fata casei si ceva mai multa liniste. A  lasat in urma un apartament foarte confortabil, in care a si copilarit, din zona Arcului de Triumf, dar nu manifesta nicio bruma de regret mai ales la gandul ca, in scurt timp, isi va bea cafeaua in gradina casei sale.

«Este unul dintre putinele cartiere care isi respecta viitorii locatari. Au construit strazi late, in care sa incapa doua masini, sa ai si loc de parcare», incepe Sandra cu un aspect esential despre micul cartier cu «36, 38 de case», in  care va locui in scurta vreme.

Casa cu etaj mansardat

Ne puteți urmări și pe Google News

“Cand ne-am hotarat sa o cumparam, era ridicata, dar necompartimentata. Constructorii ne-au oferit mai multe planuri facute de biroul lor de arhitecti si am avut de ales. In plus, am mai apelat si la sfaturile unui arhitect, am mai spart cate un perete acolo unde am simtit nevoia sa largesc spatiul. Este o casa echilibrata, cu etaj, mansardat, trei dormitoare cu doua bai-sus, iar jos - birou, living, sufragerie, bucatarie deschisa, o baie, garaj. As putea sa ma mut si maine in ea, daca drumul de acces ar fi gata!», spune Sandra, care se va ocupa personal de decorarea interiorului, ajutata si de mama ei, pentru ca «fetele se pricep mai bine la treburi din acestea». «Abia astept sa incep amenajarea, ma feresc de stridente, prefer stilul mediteranean”, adauga stirista.

Piticii Sandrei

Schiteaza cu ochii mintii si viitoarea gradina, unde, spre deosebire de interior, simte ca are nevoie de servicii specializate. Terenul pe care il are la dispozitie, destul de mare, 625 mp, trebuie exploatat la maximum. «Imi voi angaja un arhitect peisagist, abia acum incep finisajele la curte si amplasarea piticilor de gradina. Nu! Nu e vorba de piticii din reclama cu «a murit americanu'», ci de lampile de gradina!, ne lamureste anticipand confuzia pe care ea insasi a facut-o la un moment dat.

Va planta un tei si poate cativa magnolii, pe care stie deja de unde sa ii procure, locuri numai bune de catarat pentru motanul ei persan, Ahmad. Peste gardul nu foarte inalt, «in stil american», il va avea sub ochi din cand in cand pe gimnastul olimpic Mihai Urzica, de altfel, singurul vecin pe care il cunoaste pana in acest moment. Cu acesta se pare ca va imparti Alessandra tipetele copiilor (cand vor veni pe lume), poate chiar gimnastica de dimineata sau gratarele in dupa-amiezi molcome de weekend.

Mutarea cu Valentin, in aprilie

«In aprilie avem de gand sa ne mutam», spune Sandra, convinsa atunci ca drumul de acces va fi amenajat, iar de casa, ce sa mai vorbim, ii sta chiar ei in putere. In plus, o va avea alaturi pe mama sa in aceasta aventura a design-ului interior, iar lui Valentin, iubitul ei, i se va permite, de asemenea sa-si dea cu parerea, desi Sandra e convinsa ca femeile sunt mult mai pricepute la asa ceva. Luna aprilie pare sa ii poarte noroc Sandrei. In luna aprilie a anului trecut, chiar de ziua ei, pe 28, si-a pus pe deget inelul de logodna, iar mutarea in noua casa e planuita tot pentru acea perioada. 

Relatia Sandrei cu Valentin, doctor de meserie, e solida, in ciuda unor zvonuri si chiar daca «orarele diferite de munca» ii fac uneori sa isi caute unul altuia prezenta cu inversunare. «Am si eu garzile mele, are si el garzile lui. E destul de dificil cu timpul. El incepe la sase dimineata si termina la patru, eu incep la 12 si termin la 12 noaptea. Dar cautam sa ne gasim timp, numai cand nu te intereseaza persoana nu iti faci vreme pentru ea".

Inelarul, bata-l vina

In martie se implinesc doi ani de cand Sandra si Valentin sunt impreuna, iar casatoria pluteste in aer: «Nu mi-am inchipuit niciodata ca logodnicul meu va fi medic. Ma gandeam ca va fi din bransa mea. Acum doi ani aveam probleme cu o unghie, imi prinsesem degetul la usa, chiar degetul inelar de la mana stanga, pe care se pun inelele de logodna!  Eram la manichiura cand am intalnit-o chiar pe directoarea de la spitalul Elias. Mi-a spus «te duci chiar acum la medicul de garda si iti rezolvi problema» si m-am dus". 

Asa l-a intalnit pe medicul care i-a vindecat degetul si i l-a si incins cu un delicat inel de logodna. In asentimentul parintilor, spune Sandra. «S-au scris tot felul de ineptii, ca ma marit si nu sunt de acord parintii mei, ai lui! Sigur ca au fost bucurosi pentru noi! Nu avem planuri de nunta imediate, nu am stabilit nimic, ne e bine asa si nu ne grabim. Sa ne asezam, sa ne mutam mai intai».