Furnizorul de droguri din Dristor şi Ferentari, arestat

Furnizorul de droguri din Dristor şi Ferentari, arestat

Unul dintre principalii furnizori de stupefiante din Capitală, care aproviziona cu heroină cartierele Vitan, Driston şi Ferentari, a fost "săltat", împreună cu dealerii săi, de poliţiştii bucureşteni.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Lazăr, în vârstă de 37 de ani, cunoscut sub numele de „Bebe Ursaru“, asigura, zilnic, „piaţa neagră“ a drogurilor cu sute de grame de heroină.

„Pentru jumătate de kilogram de stupefiant cerea dealerilor aproximativ 2.000 de euro. Aceştia din urmă făceau dintr-un gram zece «bile», pe care le vindeau cu 500 de lei. Nimeni nu avea curaj să-l păcălească pe Ursaru, care este extrem de violent. Pentru a strânge suficiente probe împotriva lui, la acest dosar am muncit mai bine de şase luni“, au precizat oamenii legii.

În urma celor trei descinderi în forţă a „mascaţilor“ au fost retrase de pe piaţă peste 3.000 de doze de heroină ce ar fi ajuns la consumatori.   „Aveam informaţii că nu obişnuieş te să ţină «marfa» în locuinţa sa, ci într-un alt imobil. Aici, am găsit droguri ascunse prin pantofi, îmbrăcămintea din şifonier sau genţi“, au conchis anchetatorii.

Bebe Ursaru a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, împreună cu iubita sa, Fănuţa Constantin - care îl ajuta la plasarea heroinei -, şi cu şase dealeri stradali care „lucrau“ pentru traficant.

Ne puteți urmări și pe Google News